IVAN KRENUO REDOM DA OBARA DEVOJKE U KREVET: Za mesec dana napravio REKORD, nije birao!
Foto: Kurir TV

šok

IVAN KRENUO REDOM DA OBARA DEVOJKE U KREVET: Za mesec dana napravio REKORD, nije birao!

"Pa čas jesmo u vezi, čas nismo, okej smo...", započela je Sofija

Objavljeno: 13:47h

Nekoliko dana nakon početka rijalitija Bar Sofija Una Manić i šest godina mlađi Ivan Nešković uplovili su u romansu, a brzo je pao i prvi intimni odnos pred kamerama!

Njihova veza je od starta bila turbulentna - nekoliko puta su se svađali, raskidali i mirili se, Ivan je čak bio intiman i sa drugim devojkama, a u kakvom su sada odnosu u emisiji "Puls Bara" otkrila je upravo Sofija Una.

"Pa čas jesmo u vezi, čas nismo, okej smo...", započela je Sofija.

"Neke su igrice, pa protiv mene većinom, traži se reakcija. Ja ne nasedam, znam šta znam i sigurna sam u sebe", istakla je misica.

1 / 5 Foto: Kurir TV

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.