ESPRESO SAZNAJE! Rijaliti spojio STARU LJUBAV, ovakve stvari se dogode JEDNOM U ŽIVOTU: Aleksa je njen BIVŠI?!
Aleksa, Foto: Printscreen Instagram/_.barudanov._

OVO NISTE ZNALI

ESPRESO SAZNAJE! Rijaliti spojio STARU LJUBAV, ovakve stvari se dogode JEDNOM U ŽIVOTU: Aleksa je njen BIVŠI?!

Letnja romansa je imala kraj, ali...

Objavljeno:

Novi takmičar u rijalitiju Bar je Aleksa Barudanov koji ima 22 godine, a dolazi iz mesta Deronje. Radio je po klubovima i ima iskustva, a Espreso je uspeo da sazna da je ovaj mladi takmičar imao nešto pre rijalitija sa jednom učesnicom istog.

Naime, Espresov izvor je otkrio da se Aleksa i Kristina Stanković poznaju već odavno i da su još na moru bili intimni. Letnja romasa ovog para je kasnije prerasla u nešto više. Karantin ih je zbližio još više pa su se čuli bez prestanka. Maštali su o ponovnom viđanju, ali je došlo do preokreta. Aleksa je dobio koronu, a Kristina je ušla u Rijaliti Bar. Iako su mislili da je ovoj romansi došao kraj, ubrzo ih je sudbina ponovo spojila. Aleksa je postao novi takmičar!

Kada je on ušao u Bar Kristinina reakcija je sve zbunila budući da je glasno rekla “to bre!”, ali se brzo primirila jer nije želela da odmah otkrije takmičarima da poznaje Aleksu. A možda je prećutala i zbog Davora?! Varnice u njihovim očima su bile primećene!

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/_.barudanov._

Koliko smo načuli njihov odnos je svima čudan, a nama ostaje da pratimo kako će se sve razvijati i da li će javno priznati da se poznaju i kako. Da li će Kristinino srce birati Davora ili Aleksu? Verujemo da joj nije lako budući da stara ljubav nije izbledela, a nova je u jeku!

Iako je Kristina važila za mirnu i smernu takmičarku, sada možemo po prvi put da je vidimo “između dve vatre”, kao i kako će se opravdati kod Davora ako se sazna za romansu sa Aleksom.

Rijaliti BAR
foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:02

Jedan posebno zanimljiv odnos razvio se u Baru! Da li se Ksenija i Damir tajno simpatišu?!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.