POZNATO JE STANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA, NIJE DOBRO: Čeka se odluka produkcije o DISKVALIFIKACIJI!
Foto: Youtube

au

POZNATO JE STANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA, NIJE DOBRO: Čeka se odluka produkcije o DISKVALIFIKACIJI!

Dejanu su ustanovljene velike posekotine, za koje je priznao da je neno sam sebi

Objavljeno:

Dejan Dragojević, nakon što je sinoć u "Zadruzi" tokom žurke sebi razbio glavu staklenom flašom i naneo jezive povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar.

Naime, kako jedan portal saznaje, Dejanu su ustanovljene velike posekotine, za koje je priznao da je neno sam sebi, pa su ga lekari odmah prosledili na ušivanje, zbog čega je dobio tri kopče na glavi. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički "stabilan" i sve priznao bez zamuckivanja i laganja. Svi ostali parametri koji su provereni su bili dobri, ravnoteži je imao, nijhe bilo drugih povreda na telu.

Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

1 / 4 Foto: Printscreen Zadruga

Dragojević je bio u svesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je ceo bio krvav.

On je odmah pušten iz Urgentnog, a kako saznajemo produkcija ga drži izvan Bele kuće zbog celokupne situacije koja se dogodila prethodne večeri.

Podsećanja radi, Dejan je sinoć zbog bivše supruge Dalile i njene komunikacije sa Filipom Carem, napravio haos, lupao čašama o glavu, glavom o zid i staklo, a nakon što su ga takvog videli, Dalila Dragojević je dobila nervni slom.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Takođe, njegova porodica i brat David, odmah su u pola noći krenuli ka bolnici kako bi videli u kakvom je stanju Dejan.

Sada se čeka odluka produkcije, šta će se dešavati dalje i da liće Dejan Dragojević biti samo kažnjen, ili mu zbog ovakve drame sledi diskvalifikacija.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.