OVO JE SVIMA PROMAKLO! Veljko je na venčanju nosio DEO ARKANA, mnogi netremice analizirali! RAZOTKRIVENA MISTERIJA!
Foto: Printscreen

isplivalo

OVO JE SVIMA PROMAKLO! Veljko je na venčanju nosio DEO ARKANA, mnogi netremice analizirali! RAZOTKRIVENA MISTERIJA!

U porodici Ražnatović sve ima simboliku. Veljko neverovatno podseća na oca i verujte da on čuva svaku uspomenu, koja je od njega.

Objavljeno:

Utisci sa venčanja decenije se ni dan danas nisu slegli, ali polako se otkrivaju detalji tog posebnog dana, kada su sudbonosno da rekli Veljko i Bogdana Ražnatović.

Među onima koji bude najsnažnije emocije svakako je i taj detalj da je na dan svog venčanja, Veljko nosio lanac, koji je pripadao njegovom pokojnom ocu, Željku Ražnatoviću, Arkanu. To su primetile zvanice koje su odlično poznavale komandanta Srpske dobrovoljačke garde.

Veljko Ražnatović
foto: Instagram

- Kada je Veljko otkopčao košulju, oko vrata mu je zasijao lanac, koji je svojevremeno nosio njegov otac Arkan. Taj komad nakita mu je bio baš drag, i voleo je da ga nosi. Ako se sećate, Cecin sin je na punoletstvu poneo očev sat, a sada je odlučio da to bude lanac. U porodici Ražnatović sve ima simboliku. Veljko neverovatno podseća na oca i verujte da on čuva svaku uspomenu, koja je od njega. Kada je Ceca Veljku poklonila taj lanac, izrazio je želju da jega nosi, kada se jednog dana bude ženio - priča izvor i kaže da je Ceca bila oduševljena što i Bogdana poštuje tradiciju, pa je izrazila želju da nosi njenu venčanicu.

Veljko Ražnatović
foto: Instagram

- Ceci je porodica svetinja. Zato i voli da svi budu kao jedno i da se drže na okupu. Svadba njenog sina je nešto najlepše što se desilo i zato je bila presrećna zato što je Bogdana izrazila želju da nosi venčanicu koju je ona nosila kada se udavala za Željka. Sa druge strane je Veljko nosio Arkanov lanac, pa je samim tim popunio prazninu, što na taj dan otac nije bio pored njega - završava sagovornik.

Arkan
foto: YOUTUBE

Bonus video:

12:22

Arkanov sin: Legija mi je bio kao drugi otac!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.