KARLEUŠA JE OVIM BILA KAPITULIRALA DUŠKA TOŠIĆA: Nije znao šta ga je snašlo, pretvorila se u zverku! AU, KAKAV ŠOK!
Foto: Ana Paunković

ISPLIVALO

KARLEUŠA JE OVIM BILA KAPITULIRALA DUŠKA TOŠIĆA: Nije znao šta ga je snašlo, pretvorila se u zverku! AU, KAKAV ŠOK!

Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Objavljeno:

Kao neko ko je izuzetno popularan u Srbiji i javna ličnost koju parte milioni na društvenim mrežama, svakodnevno svoje obožavaoce obraduje novim fotografijama iz poslovnog i privatnog života.

Muškarci balave na njene seksi fotografije, žene ljubomorišu a pobornici njene muzike jedva čekaju novi album. Mag za medije i šou biznis upravo je Jelena Karleuša koja šta god da objavi postane komentarisano.

Jelena Karleuša
foto: Facebook

Podsetimo, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Na jednoj od njenih fan stranica pojavila se Jelenina fotografija sa suprugom Duškom Tošićem za vreme odmora od poslovnih obaveza, i da kažemo uživanja sa porodicom.

Na njoj Karleuša pozira u kupaćem gostimu sa isplaženim jezikom i dva podignuta prsta aludirajući na mir, dok u pozadini Duško drži loptu i sprema se da baci ka njoj.

Bonus video:

00:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.