MNOGI ĆE BITI U PROBLEMU! BAJKERKA DRUGA SPASILA ROBIJE, DVOSTRUKA PRVAKINJA U BOKSU JE USTVARI MALA MACA!
Foto: Kurir TV

novi rijaliti šou!

MNOGI ĆE BITI U PROBLEMU! BAJKERKA DRUGA SPASILA ROBIJE, DVOSTRUKA PRVAKINJA U BOKSU JE USTVARI MALA MACA!

Večeras počinje "Bar", rijaliti šou kakav Srbija dosad nije videla.

Objavljeno:

Za nagradu od 30.000 evra boriće se 15 kandidata, koji će se prvi put predstaviti široj javnosti. Oni dolaze iz svih krajeva naše zemlje i regiona, a i pre samog početka emitovanja potpuno je jasno da će u "Baru" biti sve samo ne dosadno. To je najraznovrsniji sklop različitih karaktera, kulture, mentaliteta, sa radnim iskustvom ili bez.

Prvi pet takmičara smo vam predstavili, a pet sledećih pet takmičara obećavaju neverovatan šou, neviđem na našim prostorima.

Među njima je šanker koji godinama ne razgovara sa roditeljima. Još od osnovne škole ne živi sa njima, a devojka ga je šokirala kada mu je pokazala da je trudna.

Šef kuhinje koji ne trpi nered, čistunac koji će se sigurno svađati oko higijene u stanu. Njegova krilatica je "Ako nisi snalažljiv onda si glup".

Svađalica će se teško uklopiti budući da je iz dobrostojeće porodice, nema baš iskustva u baru. Bajkerka će odmah u startu napraviti pravi lom u Baru, ali i u stanu, gde će svi zajedno živeti. A udala se za druga kako bi ga spasla iz zatvora.

Rijaliti Bar
foto: Promo

Muškarcima sa njom neće biti lako budući da je dvostruka prvakinja u boksu, a krije i svoju nežnu stranu.

Nema sumnje da će i ostalih osam takmičara oduševiti gledaoce, a kako će snaći pred kamerama, videćemo već večeras od 20.45, pa sve do 12. marta, kada se očekuje i finale prve sezone "Bara".

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

Bonus video:

00:58

Vreme da se natoče pića: Ekskluzivno pogledajte učesnike rijalita Bar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.