INTRIGANTNA EKIPA RIJALITI BARA KOJA ĆE VAS ZAKUCATI ZA EKRANE: On je dobio OTKAZ zbog Đokovića,a ONI VOLE ISTI POL
Foto: Promo

novi rijaliti šou!

INTRIGANTNA EKIPA RIJALITI BARA KOJA ĆE VAS ZAKUCATI ZA EKRANE: On je dobio OTKAZ zbog Đokovića,a ONI VOLE ISTI POL

Večeras počinje "Bar", rijaliti šou kakav Srbija dosad nije videla.

Objavljeno: 12:01h

Novi projekat koji se pokreće na Kurir televiziji je nešto potpuno drugačije u odnosu na sve rijalitije koji su bili na našim prosotrima.

Zahvaljujući jedinstvenom konceptu, "Bar" donosi potpuno novu dimenziju zabave, pa je samim tim već jasno da je u pitanju najzahtevniji i najkompleksniji rijaliti koji je dosad viđen na našoj televiziji.

Rijaliti BAR
foto: Promo

Za nagradu od 30.000 evra boriće se 15 kandidata, koji će se prvi put predstaviti široj javnosti. Oni dolaze iz svih krajeva naše zemlje i regiona, a i pre samog početka emitovanja potpuno je jasno da će u "Baru" biti sve samo ne dosadno. To je najraznovrsniji sklop različitih karaktera, kulture, mentaliteta, sa radnim iskustvom ili bez.

Svih 15 takmičara je potpuno različito po svom karakteru, pa će biti zanimljivo videti kako će se svi oni snaći na istom mestu, u borbi sa jednim jedinim ciljem - da pridobiju naklonost publike i izađu kao pobednici, koji će osvojiti veliku novčanu nagradu, a koja će jednom srećniku ili srećnici potpuno promeniti život.

Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, u "Bar" večeras ulaze rođena sestra žene koja je svojevremeno prva javno prevarila muža pred kamerama u rijalitiju.

„Psihijatar mi je rekao da imam socijalnu anksioznost pa sam dobila da pijem antidepresive", predstavila se.

Rijaliti bar
foto: Nemanja Nikolić

Ulazi i dečko koji je dobio otkaz zbog Novaka Đokovića, koji je ujedno i neuspeli košarkaš zbog povrede.

Jedan od učesnika koji će obeležiti ovu sezonu je i deklarisani gej, koji je svoju homoseksualnost otkrio tokom života u Pragu i kome je želja da se venča sa svojim emotivnim partnerom.

I bivša učesnica rijalitija ulazi u Bar, koja se javno deklariše kao gej lezbijka koja se ne libi da sa devojkom razmenjuje nežnosti na javnom mestu.

Očekuje se da će lom da pravi i sveštenikova ćerka, koja više vremena provodi na žurkama nego kod kuće, ali razlog za strah učesnici mogu da imaju i od devojke koja je dvostruka prvakinja Srbije u boksu.

Nema sumnje da će i ostalih osam takmičara oduševiti gledaoce, a kako će snaći pred kamerama, videćemo već večeras od 20.45, pa sve do 12. marta, kada se očekuje i finale prve sezone "Bara".

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

Bonus video:

00:58

Vreme da se natoče pića: Ekskluzivno pogledajte učesnike rijalita Bar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.