NJEMU SU OBA RODITELJA ALKOHOLIČARI I IMA KRATAK FITILJ, A ZA NJOM ĆE SVI ODLEPITI: Lepotica i zver UŠLI U RIJALITI
Ulazak, Foto: Promo / Kurir Tv

AU KAKAV ŠOK!

NJEMU SU OBA RODITELJA ALKOHOLIČARI I IMA KRATAK FITILJ, A ZA NJOM ĆE SVI ODLEPITI: Lepotica i zver UŠLI U RIJALITI

Izazvali su pažnju!

Objavljeno:

Treća grupa takmičara je ušla, a njihovi životi nisu bili nimalo laki, a na njihove osobine, kao i fizički izgled, mnogi neće ostati imuni.

„Ko im je*e mater, roditelji su mi dva idiota. Ja bolje sad gledam svoju decu sa kojom ne živim, nego što su oni gledali mene", rekao je novi takmičar i patosirao sve gledaoce. On je Davor Darmanović i dolazi iz Novog Sada. S svoje 33 godine je razveden i ima jedno dete. Ne trpi autoritet i ima baš kratak fitilj, a kako je i sam naveo oba roditelja su mu alkoholičari. Očekuje da se nikome neće svideti na prvi pogled i voli da popije.

Davor Darmanović
foto: Promo / Kurir Tv

Sofija Una Manić će mnogim muškarcima zavrteti pamet. Bivša misica ima 31. godinu i razvedena je. Na pitanje zašto je prestala da se bavi modelingom rekla je: „Neću da kradem i da se bavim prostitucijom, ali lepa erotska umetnička fotografija – da.“ Mnogi bi rekli da je puna sebe, a ulazi da razbije tabu o misicama i modelima. Verujemo da na njen šarm mnogi takmičari neće ostati imuni.

Sofija Una Manić
foto: Promo / Kurir Tv

Epizode BAR rijalitija možete gledati na Kurir.rs sajtu uživo u toku emitovanja radnim danima od 20:45h, vikendom od 20h, kao i od 23.50 liva žurke. Svaka epizoda će biti istaknuta i na sajtu za gledanje isto veče nakon premijere.

Zapratite Rijaliti "Bar" i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.