ALEKSANDRA SUBOTIĆ ZABRINULA CELU NACIJU: Objavila je FOTKU svog sina uz opis "NESTAO JE"!
Foto: Filip Plavčić

JEZIVO

ALEKSANDRA SUBOTIĆ ZABRINULA CELU NACIJU: Objavila je FOTKU svog sina uz opis "NESTAO JE"!

Svi su ostali uplašeni

Objavljeno:

Starleta Aleksandra Subotić iznenadila je svoje pratioce kada je objavila snimak sina Jovana sa kojim se igrala, a sada se digla ozbiljna frka.

Rijaliti zvezda i starleta Aleksandra Subotić napustila je ,,Zadrugu 5", a dosta se spekuliše da se ona zapravo neće ni vratiti na imanje u Šimanovcima. Međutim, dok se ne otkrije istina o njenom povratku, medije jako intrigira život Subotićeve koji van rijalitija.

Aleksandra ne uskraćuje svojim pratiocima na Instagramu da budu upućeni u svaki korak koji napravi, pa je tako sada digla opštu dramu zbog njenog sina Jovana. Naime, starleta je snimala svog sina dok se igrao, a tom prilikom uz stori objavila je i status na kom je napisala da je Jovan nestao.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

Radilo se o jednoj igri koju su njih dvoje igrali, ali je zbog opisa Aleksandra podigla sve na noge. Komentari su se usijali, jer mnogi nisu odgledali snimak do kraja, na kom Subotićeva pokazuje da je sve vreme u pitanju bila igra koju njih dvoje vole da igraju kada su sami.

- Nestao je - napisala je Aleksandra koja se samo šalila, ne znajući da je njen stori napravio pometnju među njenim fanovima.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.