"DEJAN JE LABILAN, DALILA I FILIP SU GLUPI!" Maja Nikolić SROZALA LJUBAVNIKE, njene UVREDE će se KOMENTARISATI!
Foto: Printscreen Zadruga

šok

"DEJAN JE LABILAN, DALILA I FILIP SU GLUPI!" Maja Nikolić SROZALA LJUBAVNIKE, njene UVREDE će se KOMENTARISATI!

Maja Nikolić razvezala jezik, sasula niz uvreda na preljubnike Dalilu i Filipa.

Objavljeno:

Dalila Dragojević optužila je Dejana Dragojevića da se prodao za dva džaka stvari koje su mu stigle od porodice, rekla mu da je prosperirao preko njene grbače.

Dejan je prvi put branio svoju porodicu od Dalile, pa se setio i reči Maje Nikolić sa "Zadrugovizije", koja mu je rekla da je mnogo bolje kada ti neko svoj pošalje stvari, nego da pozajmljuješ od ljudi po Beloj kući.

Nakon toga sada se oglasila i Maja koja je prokomentarisala čitavu situaciju.

- Jesam, ispratila sam sve. Naravno da sam uvek uz Dejana. Dalila je sve gora, sama će sebe upropastiti do kraja. Samo gledajte, a Car će je šutnuti, to je i zaslužila. Samo navijam da se Dejan što pre razvede jer je labilan, pa da se ne bi pomirio sa njom kad je Car šutne. Jer, nažalost, emotivno je vezan za Dalilu - istakla je Maja.

Maja Nikolić
foto: Printscreen Zadruga

Maja je na "Zadrugoviziji" rekla Caru da ne skida fantomsku masku, a Dalila se kasnije naljutila na Maju zbog ovog komentara. Nikolićeva je prokomentarisala i ovu situaciju.

- Najomraženija ličnost svih rijalitija mi je Dalila. U šoku sam da žena tako može da se ponaša i da je toliko bez srca i beskrupulozna. Ona nije ni shvatila komentar za masku, ni ona, ni Car, zato što su glupi. Toliko su se izblamirali da bi trebalo da nose maske do kraja života. Ne vredi, ne može da ih opere ni Dunav, ni Sava. Pritom, Car je mnogo bolji čovek od nje i on se žestoko zeznuo što je sa njom - zaključuje Maja.

Maja Nikolić
foto: Printscreen Zadruga

Bonus video:

00:40

MAJA NIKOLIĆ ULAZI U RIJALITI! Rešena da se TRANSFORMIŠE, pa beži na Himalaje: Želim da se promenim i psihički i fizički

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.