Poznatu glumicu RAZAPINJU zbog SEDE KOSE, ona pošizela i REŠILA DA SVIMA ZAPUŠI USTA!
Foto: Profimedia

nije izdržala

Poznatu glumicu RAZAPINJU zbog SEDE KOSE, ona pošizela i REŠILA DA SVIMA ZAPUŠI USTA!

Slavnu glumicu vređaju zbog novih fotki na kojima ima sedu kosu i bore, a ona im je maestralno uzvratila.

Objavljeno: 07:40h

Omiljena glumica serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker spremna je da odgovori onima koji žele da pričaju o njenim godinama i izgledu. Parkerova je zvezda Vogue-ove naslovnice za decembar 2021, a u intervjuu za magazin govorila je o negativnim komentarima koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon najave nastavka serije "Seks i grad", a koji su bili usmereni na raspravu oko dobi tri glavne glumice.

Serija će pratiti Keri Bredšou (Parker), Mirandu Hobs (Sintija Nikson) i Šarlot Jork (Kristin Dejvid) dok plove životom i ljubavlju u Njujorku u svojim 50-ima.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

- Bilo je toliko mizoginih komentara na račun našeg izgleda koji nikad ne bi bili upućeni nekom muškarcu. Ne znam šta bih uopšte rekla tim ljudima. Seda kosa, seda kosa, seda kosa. Ima li ona sedu kosu? Sedim s Endijem Koenom i on ima punu glavu sede kose i niko se ne pita zašto - istakla je glumica.

Parker je dodala kako se posebno teško nosi s komentarima na društvenim mrežama jer "svako ima nešto da kaže", posebno navodeći da je kritikuju ili zbog previše bora ili zbog toga jer ih druge glumice uopše nemaju.

- Čini se kao da gotovo ne žele da budemo ok same sa sobom, bilo da smo odabrale prirodno starenje ili ne. Znam kako izgledam. Nemam izbora. Šta da učinim u vezi s tim? Prestanem stariti? Nestanem - upitala je Parkerova.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

A više od 20 godina otkako je serija izašla i uoči premijere filma "I samo tako...", verzija Kerinog stana slična originalnom stanu iz serije dostupna je za iznajmljivanje na Airbnb-u kako bi se žene mogle poistovetiti sa Keri Bredšou.

Stan je u potpunosti opskrbljen originalnim detaljima, uključujući ormar s njenom beskrajnom kolekcijom cipela i suknjom od stila. A glumica je rekla kako je stvari sa seta za sebe čuvala svih ovih godina.

- Imam sve originalne stvari u vlastitom skladištu. Nameštaj, odeća, sve, zapakovano prema sezoni, epizodi i sceni. Sve sam pospremila - izjavila je Parkerova za Vogue.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.