MARIJA KULIĆ OTIŠLA NA SKENER! Poslednji pregled biće presudan za nju: Saznaće se da li je pobedila opaku bolest!
Foto: Nemanja Nikolić

pregled

MARIJA KULIĆ OTIŠLA NA SKENER! Poslednji pregled biće presudan za nju: Saznaće se da li je pobedila opaku bolest!

Miljana molila sve na Instagramu za pomoć, potrešena zbog svoje majke.

Objavljeno:

Miljana Kulić objavila je potresan i emotivan stori na Instagramu, a svima je otkrila da je Marija Kulić obavila poslednje preglede, nakon čega će se otkriti da li se izlečila od opake bolesti.

Rijaliti zvezda Miljana Kulić na svom Instagram profilu objavila je iformacije o zdravlju njene majke Marije Kulić, koja se borila sa teškom bolešću. Naime, Marija Kulić napustila je takmičenje u rijalitiju ,,Zadruga 4" zbog operacija, lečenje i zdravlja, a sada je njena ćerka Miljana otkrila kako se sada oseća.

Marija Kulić
foto: Instagram

- Posle iscrpne borbe sa natežom bolešću, moja mama je konačno otuišla na pet skender. Kažem končano, jer je to poslednji pregled na kom se saznaju da li je lečenje uspelo. Kao porodica odlučili smo da se pregleda u Istanbulu i pronašli najveću zdravstvenu grupaciju u Turskoj. Moja mama je bila u bolnici, gde se radi celokupno onkološko lečenje, transplantacije organa, hirurgija, estetske korekcije. Posebnu zahvalnost dugujemo poliklinici, što su organizovali odlazak u najkraćem roku. Ne samo što su zakazali termin,nego su bili podrška tokom celog putovanja i procedure. Danas je obavljen pregled, mama se oseća dobro, raspoložena je, što mi je najbitnije. Sutra se čitaju rezultati, poželite nam sreću - napisala je Miljana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.