DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)
Foto: Instagram

PRVI PUT U JAVNOSTI

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Espreso.rs došao je u posed snimku na kom se jasno vidi kako aktuelna Zadrugarka "povlači crtu", ali vam donosi i detalje iz tadašnjeg njenog života.

Objavljeno: 10:25h
Ermin Biberović

Aktuelna učesnica poslednje sezone rijaliti formata Zadruga 5, Deniz Dejm, slovenska starleta, nastavlja iz dana u dan da potpuno šokira naciju svojim izjavama i iskrenim priznanjima, bez imalo zadrške ili "filovanja" i upravo zbog toga osvojila je podršku i srca mnogih.

Ona je trenutno, bez premca, jedna od najkomentarisanijih učesnika, a sve zbog njenog turbulentnog i potpuno haotičnog života i dešavanja u istom.

Iako je mlada, i ima 25 godina, na osnovu njenog dosadašnjeg života i brojnih skandala u njemu, već može da se napiše scenario za jedan film, obzirom da je preživela neverovatne stvari.

Deniz sa oženjenim biznismenom u prestižnom Hakasan restoranu
Deniz sa oženjenim biznismenom u prestižnom Hakasan restoranufoto: Privatna arhiva

- Deniz je u to vreme živela u Londonu, zabavljala se sa moćnim biznismenom, koji je inače tada bio oženjen i on ju je ponovo vratio na "stari put", tačnije razarajućem životu. - govori blizak izvor učesnice "Zadruge 5" i otkriva da se s njim upoznala na jednoj od žurki.

On ju je tada izuzetno materijalno obezbedio, živela je u luksuzu i imala je pristup njegovom novcu i bankovnim karticama, što ju je još dodatno privuklo i dovelo je do popuštanja i uvuklo je u razne nemorale i noćnom životu.

- Dao je Deniz kreditnu karticu da može da troši na odeću, estetske operacije, izlaske i sve ostalo. - ističe izvor.

Međutim, ona je upala u pravi pakao u tim godinama života kada je zbog lošeg dečka skliznula u carstvo i droge, i upravo okidač u njihovoj vezi, bio je njen zahtev i želja da se konačno odvikne od droge.

Deniz Dejm
foto: Privatna arhiva

Ona je u tom periodu bila na ivici ponora i dna, neverovatno je smršala i potpuno promenila svoje ponašanje.

- Raskinuli su jer je Deniz htela da se odvikne od droge- objašnja izvor i dodaje da se Deniz Dejm nakon raskida sa njim, potpuno dozvala sebi i napokon odlučila da se uputi na lečenje.

- Ona se izlečila uz pomoć programa AA I NA u Londonu, više je ništa od toga ne privlači i sada se trudi da vodi zdrav način života, i presrećna je što je pobedila tu bitku. - zaključuje izvor za Espreso.rs

Sporni video gde Denis spušta glavu u lavobo i povlači belu crtu, možete pogledati u prilogu ispod.

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Deniz Dejm
foto: Privatna arhiva

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.