DOČEKAO JE ŠOK! SEVERINA DOBILA NOVU TUŽBU OD MILANA POPOVIĆA! Iznela detalje, ima i DIJAGNOZU! (FOTO)
Foto: Ata images

oglasila se

DOČEKAO JE ŠOK! SEVERINA DOBILA NOVU TUŽBU OD MILANA POPOVIĆA! Iznela detalje, ima i DIJAGNOZU! (FOTO)

Severina dobila tužbu od Milana Popovića, oglasila javno se povodom toga.

Objavljeno:

Pevačica Severina Kojić, kojoj je nedavno vraćeno starateljstvo nad sinom, objavila je jutros na Instagramu da je dobila još jednu tužbu od svog bivšeg partnera Milana Popovića, oca njenog deteta.

„Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Bjesomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete. Prekjučer sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro?“, napisala je Severina na Instagramu uz fotografiju koverte.

Podsetimo, hrvatska pop zvezda Severina Kojić potvrdila je da joj je sud u Splitu 30. avgusta vratio starateljstvo nad devetogodišnjim sinom Aleksandrom. Pevačica je nakon toga objavila fotografiju sa sinom na plaži. Ranije je govorila da joj je sud branio da objavljuje fotografije sa detetom.

Severina je nakon toga dala izjavu za hrvatske medije.

„Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dete. Mreža uhodanih pojedinaca priuštila mi je 20 meseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobijena i hvala svima koji su uz mene, koji su verovali u sistem i poštenje“, stoji u Severininoj izjavi dostavljenoj portalu Dnevnik.hr tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.