MUKE NJENE: Prevarena pevačica koja ima samo 48 KILOGRAMA danas ima povod za SLAVLJE! Nevernom mužu je poručila OVO
Foto: Printscreen/Instagram/gobeljamg7

AU...

MUKE NJENE: Prevarena pevačica koja ima samo 48 KILOGRAMA danas ima povod za SLAVLJE! Nevernom mužu je poručila OVO

Nadežda Biljić i Toma Panić izjurili su iz Bele kuće, a potom su otvoreno govorili o situaciji u kojoj su se našli, ali i o Pauli Hubln sa kojom ju je Toma prevario.

Objavljeno:

"Nemoj sada ja da počnem da igram rijaliti, koja znam sve o svima! Znala sam šta će biti! Da li ja ne smem da zagrlim oca svog deteta? Nismo mi zajedno u krevetu, ti si mi dao svoj samo. Nije više ista težina tvog branjenja mene. Sada će tvoja devojka da ispadne žrtva", govorila je Nadežda i dodala:

Nadežda Biljić
foto: youtubescreen

"Ti ustaneš mene braniš, s punim pravom, svi će da kažu da se ti pereš od onoga. I onda će tvoja bivša devojka da ispadne žrtva, a ja kreten. Ja sam kreten, imam 48 kila, a ona je oštećena? Ovo je rijaliti da se ja svađam s njom, a ja to neću da radi. Devojka je prišla, izvinila se. Ti si kriv, ne ona. Oni neće između nas dve da naprave svađu", pričala je ona.

zadruga 4, Toma Panić, nadežda biljić
foto: Printscreen

Inače, Nadežda je danas proslavila svoj 30. rođendan, i tom prilikom su ukućani slavili.Biljićeva je za poklon dobila fotografiju sina Longa, koja je Panića posebno obradovala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.