PARTNER GOCE BOŽINOVSKE VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT! Kada je čula nije mogla da DOĐE SEBI, ovo mu nikada neće ZABORAVITI!
Foto: printscfreen

STRAŠNO

PARTNER GOCE BOŽINOVSKE VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT! Kada je čula nije mogla da DOĐE SEBI, ovo mu nikada neće ZABORAVITI!

Pevačica Goca Božinovska pre dugo je ćutala o prevari pokojnog supruga Zorana Šijana, koji ju je svojevremeno ostavio zbog njene prijateljice i komšinice Gordane, sa kojom je potom dobio i vanbračnog sina.

Objavljeno:

Naime, on je tada ostavio Gocu i njihovo dvoje dece, i nastavio novi život, a pevačici to nije nimalo lako palo.

Ona je sada govorila na temu dvostrukog života među partnerima, te je dala savet ženama koje se našle u sličnoj situaciji.

Goca Božinovska, Zoran Šijan
foto: Privatna arhiva

"Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savet svakoj ženi - pustite muževe da žive svoj život, tako ćete pre sačuvati brak", rekla je Božinovska u Nacionalnom dnevniku na Pinku.

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Instagram/mirkosijan

Goca je ranije govorila i da je oprostila, ali da to nikada nije zaboravila.

"Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja", rekla je pevačica jednom prilikom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurirs.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.