NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU ZBOG KRIZE TOKOM KORONE! Pevačica odbrusila Đaniju : Pametnije je ćutati!
Foto: Printscreen

NIJE MU LAKO

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU ZBOG KRIZE TOKOM KORONE! Pevačica odbrusila Đaniju : Pametnije je ćutati!

Mnogi su komentarisali to da je u pitanju bahaćenje, te da oni i ne znaju šta znači preživljavati od jednog do drugog meseca

Objavljeno:

Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, nedavno je sve šokirala priznanjem da im samo za račune treba 10.000 evra mesečno. Mnogi su komentarisali to da je u pitanju bahaćenje, te da oni i ne znaju šta znači preživljavati od jednog do drugog meseca.

Tim povodom razgovarali smo sa tri Đanijeve koleginice koje su iznele svoje mišljenje o ovome.

Đani
foto: Vladimir Šporčić

Znam da su oni bogati i da imaju tolike nekretnine i da treba sve to održavati, plaćati, ali to je preterano velika cifra. Ne pamtim ko je rekao da mu treba 2000 ili 3000 evra. Pa šta radite sa tim parama? Jedu zlatne čestice svaki dan? Ne razumem. Ko ima ko može da priušti sebi taj luksuz, u redu, ali ne treba mahati tim ciframa, ljudi nemaju hleba da jedu. Mene je to uvek nerviralo. Mahali su neverovatnim ciframa za Nove godine, za nastupe. Ja im želim da imaju što više i da troše još više, svako ima pravo da zaradi i troši kako hoće. Po mom mišljenju, pametnije je ćutati, nego ovom narodu koji je u ovoj situaciji, a čeka nas još veća kriza, takve stvari govoriti”, rekla je Zorica Marković za “Objektiv.rs”

Zorica Marković
foto: Printscreen

“Moji sinovi rade, sva sreća da su pametni ljudi, pa su se organizovali da mogu da funkcionišu u ovo vremenu, pa mi imamo za život. To je sreća, inače ja bih bila u velikom problemu kao i sve moje kolege. Mada ja ne pevam toliko, više sam u rijalitiju, što mi je drago”, rekla je ona kada smo je pitali kako opstaje u sveopštoj krizi na estradi.

Nakon Zorice svoje mišljenje o ovome dala je i pevačica Dragica Radosavljević Cakana.

“Znajući Đanija kao nekog ko se šali na svoj račun i ko je duhovit, mislim da je to izvučeno iz konteksta”, rekla je Cakana za Objektiv.rs.

“Činjenica je da svi sada već moramo da vodimo računa o novcu, ali mnogo je onih koji se ceo život krpe od meseca do meseca, pa? Mislim da je svakako kriza, ali to je prosto tako, sve je to sistemski i veliki lanac koji je, nažalost, prekinut, a koji se odrazio na sve sfere života”, dodala je pevačica za naš portal.

“Najvažnije je da se sačuvamo i vodimo računa i o fizičkom, a i o psihičkom stanju. Evo, meni je stigla ćerka nakon 10 meseci iz Moskve, pa idemo kod moje majke na Kosovo i Metohiju”, zaključila je pevačica za Objektiv.rs.

Pozvali smo i Gocu Božinovsku da nam kaže nešto na ovu temu, ali pevačica se složila sa Cakanom da je sve to bila samo šala:

CAKANA
foto: prinskrin/youtube

“Ja zaista više neću da odgovaram na te budalaštine ko ima koliko novca i koliko troši. Đani se našalio jer mu je već dosadilo da odgovara na ta pitanja, pa je onako u njegovom maniru rekao da troši više od 10.000 evra. Što se tiče Miroslava Ilića, čovek ima sjajnu karijeru i talenat i sve da i troši toliko novca ne vidim šta je problem, mada ja lično mislim da nije dobro shvaćen u izjavi, da je hteo da kaže da je 3.000 evra suma da se živi solidnom životom, što nije daleko od istine. On nikada nije živeo nekim luksuzom, skroman je čovek, tako da je to pogrešno shvaćeno. Pa svi bismo mi želeli da imamo tolike novce za mesečno trošenje, kredite, kola, garderobu, decu, kuću, račune…To je nešto čemu bismo svi trebali da težimo, a ne da živimo od 20.000 dinara”, rekla nam je Goca i dodala:

Goca Božinovska
foto: Printscreen

” Ja sam uvek živela skromno i kad sam najviše zarađivala i kad nisam, kupovala sam normalne stvari, trošila na kuću…svako treba da troši koliko je u mogućnosti i ne zameram nikome na tome. Dosta više pevači ovo pevači ono, pa znate li vi koliko košta jedna pesma, haljina, koliko je teško pevati po celu noć? Sada niko ništa ni ne zarađuje, a svi su na nas skočili, to je strašno! Zavirujemo jedni drugima u novčanike, koliko je ko radio u životu toliko ima prava i da troši, da je sreće da cela zemlja može da ima toliko novca”, zaključila je Goca u razgovoru za Objektiv.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.