DŽABA PARE, DŽABA SVE! Niko neće da bude MENADŽER Lune Đogani, Anabela pred NERVNIM SLOMOM
Luna i Anabela, Foto: Kurir

DOTUČENA

DŽABA PARE, DŽABA SVE! Niko neće da bude MENADŽER Lune Đogani, Anabela pred NERVNIM SLOMOM

Ne ide im za rukom ovo!

Objavljeno:

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani rešila je da stavi tačku na svoje neuspele veze sa muškarcima i da se posveti karijeri. Kako bi to postigla ona je već krenula na časove pevanja, a prvu pesmu je snimila već danas u studiju u Makedoniji.

Kako bi joj što više pomogla u karijeri, njena majka Anabela Atijas pokušava da joj pronađe menadžera, ali navodno niko ne želi da se bavi karijerom njene naslednice.

foto: Printscreen Instagram

- Pre nego što je drugi put ušla u Zadrugu Luna i Anabela su napravile planove da deo honorara od rijalitija ulože u njenu muzičku karijeru. Do detalja su sve isplanirale koliko novca će uložiti u pesme i spotove, a nekoliko nedelja pre završetka Zadruge, Anabela je počela da traži menadžera. Mislila je da će taj deo posle najlakše obaviti i da će svi jedva čekati da zarade na popularnosti njene kćerke, ali ispostavilo se da je bila u velikoj zabludi - kaže izbor.

Naime, problem je u tome što vodeći menadžeri ne veruju u popularnost rijaliti zvezda, a niko ne veruje da će Luna dugo opstati na sceni.

foto: Sonja Spasić

- Anabela stvarno ulaže nade u Luninu muzičku karijeru i dotuklo ju je to što niko ne želi da sarađuje sa njenom kćerkom. Potreban je čovek koji će Lunu gurati da nastupa i da pravi nastupe u inostranstvu, čim izađu njene pesme, a to je u ovom trenutku, nemoguće misija - kaže izvor za Alo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.