SUNOVRAT BAKE PRASETA! Posle velike popularnost, stiže i veliki PAD: Optužen je za PLAGIJAT
Baka Prase, Foto: printscreen/youtube

NIJE MU LAKO

SUNOVRAT BAKE PRASETA! Posle velike popularnost, stiže i veliki PAD: Optužen je za PLAGIJAT

Baka Prase baš nema sreće! Sa svih strana nailazi na neprijatne situacije, pa je sada njegova nova pesma "Poni" uklonjena s Jutjuba.

Objavljeno: 08:54h

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pre nekoliko dana objavio je singl koji je već sakupio blizu tri miliona pregleda i bio prvi u trendingu po slušanosti. Pesma i spot su ukinuti, odnosno nedostupni, zbog toga što su su korišćeni delovi pesme "Pure Water" pevača Migosa i di-džeja Mastarda. Tako je pesma blokirana zbog autorskih prava, stoji na Jutjubu.

"Aj što me je*u naši, ali i strani. Konstantno neke prepreke i izazovi, al' ono... Valjda se tako postaje jači. Guramo jako, samo pravo, neće me ništa zaustaviti dok ste vi uz mene Institucija", napisao je Bogdan na svom Instagramu.

foto: Printscreen

Podsetimo, nedavno su popularnom influenseru oborili nalog na društvenoj mreži Instagram, a kada je ubrzo napravio novi profil, i taj mu je hakovan. Uspeo je da povrati svoj zvanični profil sa više od 600.000 pratilaca.

Inače, Bogdan je trenutno jedan od najtraženijih jutjubera u regionu jer su i susedi poludeli za njim. Hrvatske Nezavisne novine prenose da je Ilić "najpopularnija javna ličnost među mlađim Hrvatima" i da je njegova nova pesma "Poni" na prvom mestu po gledanosti u Hrvatskoj.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.