DŽEJSON MOMOA SE SKINUO, ISPAO MU TRBUH! Žene širom sveta U SUZAMA! (FOTO)
Jason Momoa američki pozant glumac, Foto: printscreen/youtube

američki glumac razočaro svet

DŽEJSON MOMOA SE SKINUO, ISPAO MU TRBUH! Žene širom sveta U SUZAMA! (FOTO)

Izgleda da se Momoa uoptše ne zamara negativnim komentarima, već sa suprugom Lisom Bonet i decom uživa na odmoru u Veneciji

Objavljeno:

Američki glumac Jason Momoa (39) poznat po ulogama u 'Igri prestola' i 'Aquamanu' i prepoznatljiv po svojim mišićima ovih je dana snimljen bez majice, a dežurni kritičari odmah su ga napali da se malo 'zapustio'.

Portal Us Weekly je na svom Instagram profilu objavio paparazzo fotografiju Jasona na odmoru. Ispod fotografije zaređali su se komentari poput 'Pa gde su nestali mišići?' i 'Kakav je ovo pivski stomak?'

foto: printscreen/instagram

Izgleda da se Momoa uoptše ne zamara negativnim komentarima, već sa suprugom Lisom Bonet i decom uživa na odmoru u Veneciji.

Takođe, brzo su se javili Jasonovi obožavatelji koji su hejterima poručili da glumac svejedno izgleda bolje nego većina muškaraca na svetu.

Nedavno je odlučio rešiti se brade, karakteristike po kojoj ga mnogi prepoznaju. Glumac od 2012. neguje prepoznatljivu bradu, a u januaru je proglašen najljepšim muškarcem na svetu prema listi koju od 1990. godine sastavlja filmski kritičar TC Candler. Te liste se temelje na predlozima javnosti.

- Brijem ovu zver, vreme je za promene - najavio je Jason pre nego se obrijao.

Obožavatelji su Jasonovim novim izgledom bili razočarani.

- Jason je upravo obrijao bradu i sad više ništa nema smisla u svetu - komentirisali su.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.