PALA I MARKOVA MASKA: Bio sam NA USLOVNOJ zbog 7.000 €! ENA POPOV I ĆUKTERAŠEVA VRIŠTALE kad se sve odigralo!
Foto: Printscreen

ŠOKIRAO PRIZNANJEM!

PALA I MARKOVA MASKA: Bio sam NA USLOVNOJ zbog 7.000 €! ENA POPOV I ĆUKTERAŠEVA VRIŠTALE kad se sve odigralo!

Finalno veče sve je bliže, a tenzija samo raste

Objavljeno:

Marko Miljković tokom razgovora sa Suzanom Perović otvorio je dušu zadrugarki i ispričao da je bio na uslovnoj kazni zbog nedoličnog ponašanja.

Naime, kako je MIljković tvrdio, ispred jednog beogradskog kluba u društvu bivše devojke Ene Popov i pevačice Slavice Ćukteraš nasrnuo je na fotografa koji ih je slikao.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

"Marko, sad ovo kad se desilo, je l' on sad u istrazi", upitala je Suzana, misleći na slučaj Mikija Đuričića.

foto: Printscreen

"To ti je četiri godine uslova, ne sme da napravi neko novo nasilničko delo. On sad leži za neko prethodno delo, i pre Nadežde, i pre tebe, pričao je prošle godine, da je na uslovnoj, znam zato što sam i ja bio na uslovnoj zbog paparaca, pre jedno pet godina. Zato što se unosio Eni Popov i Slavici Ćukteraš u lice nešto. To je verovatno krivično delo, čim se aktiviralo, neki vid nasilničkog ponašanja. Uzeo sam aparat koji je koštao oko 7.000 evra. On je stavio u kola aparat, ja sam mu uzeo aparat. Bio je cirkus, njih dve su vrištale i one su popile malo, mogle su da se opuste. Znaš ono kad držiš, pravi ne znam koliko slika u sekundi, okej, islikao je, dobro je više. On meni kaže da radi svoj posao. I onda je krenulo prepucavanja, bio je bezobrazan, bio sam i ja, šta sad?! I dobio sam šta sam tražio. Vukljali smo se po sudu jedno 5 godina za taj slučaj. Onda sam tu bio zabranjen, meni bilo super. Kakvu uslugu su mi pružili", ispričao je Marko.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.