OBAVEZALA SE NA CELIBAT!? Miljana Kulić ima dečka 11 dana, a JOŠ MU NIJE DALA: NEVEROVATNO!
Miljana Kulilć, Foto: Damir Dervišagić

UZDRŽAVA SE OD ODNOSA!

OBAVEZALA SE NA CELIBAT!? Miljana Kulić ima dečka 11 dana, a JOŠ MU NIJE DALA: NEVEROVATNO!

Ne pada više tek tako

Objavljeno:

Miljana Kulić tvrdi da ima novog dečka - izvesnog Mihajla iz Niša! Kontroverzna rijaliti-zvezda ne želi preterano da priča o izabraniku, ali nam se poverila da još nisu završili u krevetu jer ona najpre želi da se uveri da je on onaj pravi. - Našla sam momka! Zove se Mihajlo, to moram da kažem jer razni fanovi pišu i povezuju inicijal M. sa Instagrama sa Ivanom Marinkovićem i Markom Miljkovićem, a to nije istina. Lepo mi je sa ovim novim dečkom. On u avgustu puni 38 godina. Sposoban je, radan, vredan, dobar čovek. Upoznala sam ga kada sam sa Željkom otišla u jedan kafić. Družili smo se četiri dana, a petog smo se smuvali - rekla je Miljana Kulić u intervjuu za Informer, a onda ispričala sve o novom dečku.

foto: Damir Dervišagić

- Da ne ureknem, zasad je sve sjajno. Pažljiv je i voli mog Željka. Zove često da pita kako mi je sin. Nekada i prespavamo kod njega, baš kao i on kod nas. Još nismo imali seks i nećemo imati odnose dok se baš dobro ne upoznamo - ispričala je ona, pa priznala i da je oduševljena njegovim izgledom. - Fenomenalno izgleda! U odnosu na Zolu i Marinkovića, ovaj je kao avion! Po karakteru je najsličniji Vladimiru Tomoviću, ali je i od njega 20 puta bolji frajer. Volim to što je blesav, baš kao i ja - nije izdržala Miljana da ne udari po čežnji, a na pitanje novinara da li može da pokaže njegovu sliku, ona je odgovorila:

Zola i Miljana su sada prošlost!
Zola i Miljana su sada prošlost!foto: Printscreen Instagram

- A, nema šanse! Mihajlo ne voli medije, ozbiljan je dečko. Čak i kad idemo na piće, ja se skroz kamufliram. Stavim periku, obučem trenerku, stavim naočare... Kad neko priđe i kaže da ličim na Miljanu, ili čak pita da li sam to ja, mi se pravimo ludi - objasnila je Miljana u intervjuu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.