ZA SAV UŽAS KOJI NAM SE DOGAĐA KRIVA JE ALEKSANDRA: Ispovest Srbe Subotića posle PREBIJANJA metalnom šipkom!
Srboljub Subotić o incidentu u kom je zadobio povrede glave, Foto: Printscreen

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO!

ZA SAV UŽAS KOJI NAM SE DOGAĐA KRIVA JE ALEKSANDRA: Ispovest Srbe Subotića posle PREBIJANJA metalnom šipkom!

Srba je prilikom napada od strane nepoznatog mladića prošlog vikenda zadobio lakše povrede glave, a odmah zatim je prevezen u Urgentni centar

Objavljeno:

Srboljub Subotić, stric učesnice "Zadruge 2" Aleksandre Subotić i rođeni brat Karađorđa Subotića, takođe bivšeg učesnika ovog rijalitija, prošlog vikenda fizički je napadnut u Kaluđerici.

Srba je tom prilikom zadobio lakše povrede glave, a odmah je prevezen u Urgentni centar. Prema njegovim tvrdnjama, napao ga je čovek koji radi za Aleksandra Čabarkapu.

foto: Printscreen

Kako je izgledao napad i ceo nesrećni događaj ispričao je Srba za Espreso.co.rs, nekoliko dana kasnije.

Pre nekoliko dana si napadnut metalnom šipkom u svom kraju dok si vozio bicikl. Možeš li da nam ispričaš šta se tačno dogodilo? - Ja kad je ovako lepo vreme obično odem i vozim bicikl po kraju. To sam uradio i tog dana. I neko od tih ljudi koji su prijatelji dotičnog gospodina kog sam spominjao nekoliko puta je mene ispratio verovatno kada sam se vraćao i javili su toj ekipi koja je stalno tamo na okupu kod njega u kući, i taj momak koji je istrčao, ja ga nisam upoznao i ne znam tačno ko je to, međutim prepoznao bih ga kad bih ga video. On je istrčao gore iz njegove ulice sa šipkom koja je otprilike 70 cm, debljine 2 cm, to je rukso gvožđe takozvano. Znači jaka metalna, debela šipka. Ja sam se kretao u pravcu kuće i video sam čoveka iza bandere kako se krije i shvatio odmah njegovu nameru. Ukočio sam bicikl i skočio sam. Odgurnuo sam bicikl i bacio sam ga praktično ispred njega. Tu sam izgubio dosta vremena. Onda sam krenuo da trčim u kontra smeru da bih pobegao i osetio sam udarac šipkom u glavu. U stvari me je samo zakačio, tu negde sa strane. Tog momenta sam se okrenuo, i tu je došlo do sukoba. Zgrabio sam tu šipku i oteo sam mu je i bacio sam ga na pod. Udarao me je pesnicama, a onda je odustao kad je shvatio da nema više šanse sa mnom. Jedino što sam ja obilno krvario iz te povrede na glavi, ali ništa strašno, Bogu hvala, nije bilo.

foto: Kurir

Kako se odvija situacija nekoliko dana kasnije, dokle je stigao postupak i kako se sada oseća i izgleda Srba, pogledajte u videu koji sledi:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.