LUNA OTKRILA ONO O ČEMU JE DUGO ĆUTALA: Ovako se osećala dok je sedela pored Kije i evo ŠTA JE HTELA DA JOJ URADI!
Luna otvorila dušu i otkrila osećanja prema Kiji, Foto: Printscreen

najzad priznala!

LUNA OTKRILA ONO O ČEMU JE DUGO ĆUTALA: Ovako se osećala dok je sedela pored Kije i evo ŠTA JE HTELA DA JOJ URADI!

Đoganijeva konačno progovorila o finalu prve sezone "Zadruge" i ispričala kako joj je bilo kad se našla uz Kristinu Kockar u trci za pobedu

Objavljeno:

Luna Đogani prisetila se finala prve sezone "Zadruge" i svojim najboljem prijatelju Savu Peroviću otkrila kako se zapravo osećala kada se našla u trci za pobedu zajedno sa Kristinom Kijom Kockar.

Znaš kakav osećaj... Nas dve same, ne znam šta da pričam. Neprijatno mi. Hoću da joj kažem svašta, a ne znam šta da joj kažem. Ja sam joj se izvinila za sve. Stvarno sam to osećala. Imala sam potrebu čak i da je zagrlim - govorila je Luna o Kiji.

Luna se poverila prijatelju Savu
Luna se poverila prijatelju Savufoto: Printscreen

Kockareva je na kraju odnela ubedljivu pobedu, a Luna je govorila Savu kako se osećala te noći, kao i u momentima kada je zajedno sa Kijom sedela na kauču pred proglašenje pobednika.

Jao Bože za ovo finale... Kraj, panika ti što ćeš kući. Ovde sve spakovano i kao čekamo kada ćemo kući - prisetila se Luna.

Inače, Luna je u prvoj sezoni "Zadruge" imala ljubavnu romansu sa Kristininim tadašnjim suprugom pevačem Slobodanom Radanovićem.

Takođe, pre te priče, Luna je pronašla Slobin potpis na zidu u sobi za izolaciju, koji je pročitala pred svojim sadašnjim dečkom Markom Miljkovićem.

U video-prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.