ISPOVEST RADMILE KOJA SE IZBORILA SA ANGINOM PEKTORIS: Bol u grudima i zamor su nestali!
Izlečila se kapima za srce, Foto: Profimedia

bilje i nauka

ISPOVEST RADMILE KOJA SE IZBORILA SA ANGINOM PEKTORIS: Bol u grudima i zamor su nestali!

Do pre četiri godine gospodja Radmila nije imala ozbiljnijih zdravstvenih problema, ali je tada počelo da joj popušta srce.

Objavljeno: 16:06h
  • 37

Jedan od Marićevih kompleta (biljnih kapi/tinktura) koji u slučaju kardiovaskularnih oboljenja postiže izvanredne uspehe poznat je pod nazivom „Antistres + Corvit + Cirkul“.

Ovaj komplet uzimala je i naša sagovornica, gospođa Radmila M., penzionerka iz Niša. Do pre četiri godine gospodja Radmila nije imala ozbiljnijih zdravstvenih problema, ali je tada počelo da joj popušta srce.

- Od sredine 1992. naglo sam počela da se zamaram pa ni uz stepenice nisam mogla da idem, a da ne pravim pauzu. Nekoliko meseci kasnije javili su mi se i bolovi ispod grudne kosti. U početku su bili podnošljivi i ređi, a kasnije su prerasli u napade. Posle niza ispitivanja u Gradskoj bolnici, gde mi je, između ostalog rađen i test opterećenja koji je bio jako loš, postavljena je dijagnoza: ANGINA PEKORIS. Uprkos silnim lekovima napadi nisu jenjavali. Često su bili takvi da su mi kratili dah. Šta da vam kažem kada su mi za poslednje četiri godine svaka dva-tri dana dolazila kola stanice za hitnu pomoć. Nekoliko puta sam bila u izuzetno kritičnom stanju, ali sam svaki put odbila da idem u bolnicu. Ova zima i proleće su mi doneli najviše problema. Zbog čestih i jakih napada uglavnom sam ležala - priča nam Radmila M.

Dodaje i kako joj je brat, da bi joj koliko-toliko olakšao stanje iz Beograda doneo biljni komplet travara Steve Marića.

- Da bi mi koliko-toliko olakšao stanje, brat mi je iz Beograda od travara S. Marića, sredinom maja, doneo neke čajeve i biljne kapi. Odmah sam počela da ih trošim i to više da ne uvredim brata nego što sam verovala da će mi pomoći. Petnaestak dana kasnije shvatila sam da se moje stanje popravlja jer sam se manje zamarala, a napadi su postali ređi i slabijeg intenziteta. Mesec dana kasnije, kada sam završila sa prvim kompletom, shvatila sam da su napadi prestali i da se osećam veoma dobro. Otišla sam na kontrolu. Primila me je doktorka kod koje ranije nisam dolazila. Posle uobičajenih pregleda i na osnovu snimka EKG-a rekla mi je: „Vi nemate anginu pektoris“. Na moje insistiranje ponovo je pregledala moju četvorogodišnju medicinsku dokumentaciju (gde svuda stoji „angina pektoris“) ona je ostala pri svome i ponovila da sada nemam anginu pektoris. Zašto je nema nisam joj objašnjavala, ali sam odmah posle toga od Marića uzela još jedan komplet njegovih biljnih preparata jer sam sada sasvim jasno znala da je moja angina pektoris nestala zahvaljujući njegovim preparatima - priča Radmila M.

Čajevi i tinkture travara Steve Marića spoj su znanja, iskustva i lekovitog bilja koje se skuplja na našim ekološkim najčistijim prostorima. Mešavina čajeva i tinkture sadrže i po dvadesetak vrsta bilja.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris

Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

Otklanja posledice posle infarkta

Reguliše pritisak

Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

Biljne kapi
Biljne kapi foto: Promo

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom. Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media