LUNA OPET RASTURA VEZU? Sanja optužila Matoru za PSIHIČKO ZLOSTAVLJANJE pa otkrila razlog ponovnog ulaska u Zadrugu
Matora i Sanja opet raspravljaju zbog Lune, Foto: Printscreen / Youtube

VEZA U OPASNOJ KRIZI

LUNA OPET RASTURA VEZU? Sanja optužila Matoru za PSIHIČKO ZLOSTAVLJANJE pa otkrila razlog ponovnog ulaska u Zadrugu

Sanja ne može da preboli poljubac Lune i Matore!

Objavljeno:

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora u posledenje vreme često imaju razmirice i to opet zbog iste osobe i istog razloga, Lune Đogani i poljupca koji se dogodio između nje i Matore u prvoj sezoni Zadruge.

Sanja i Matora su danas posle suđenja otišle u pab da bi porazgovarale o svojim problemima.

Sukob između njih dve je nastao kad je u emisiji Milana Miloševića, on rekao kako javnost misli da Matora oseća nešto prema Luni. Zadrugari su komentarisali tu izjavu i Sanji je to zasmetalo, jer ta tema je trebala da bude završena odavno. Matora i Sanja su imale žestok sukob tokom jučerašnjeg dana zbog ove teme.

foto: Printscreen / Youtube

Tokom razgovora Matora je, slučajno ili namerno, otkrila zbog čega su njih dve morale da uđu u drugu sezonu rijalitija Zadruga.

- Spiskale smo sve pare, da ne spominjem sada. Druga stvar, ja ne igram ni sa ovim ljudima rijaliti, a kamoli sa tobom, tu reč ne pominji. Ja sam sedela i jela paštetu, sve dok nije došao Brendon i Petrući, pa sam se sklonila zbog njihove galame - izjasnila se Matora.

foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

- Ti treba da kažeš: "Da, kriva sam" i treba da sedneš. Ti stalno to spominješ, ta osećanja. Ja sam htela da spustim loptu, a onda si ti opet zasr*la! Nemoj da se vadiš na druge ljude, molim te!", odbrusila joj je Stankovićeva.

Matora je zatim ponovo spomenula popularnu blogerku, na šta je Jovanina bolja polovina ponovo burno reagovala.

foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

- Ti zaista misliš da ja nešto osećam prema Luni - upitala je Jovana Sanju.

- Ti si se p*srala po meni. Zamisli da neko uđe i da se ja tako postavim prema njemu, kako bi se ti osećala? Sigurno da bi se osećala odvratno. Ja se osećam poniženo, shvati, mene ne zanima šta će drugi da misle - uzvratila joj je Sanja.

Tokom čestih rasprava njih dve su otkrile mnoge tajne koje su želele da sačuvaju od javnosti. Stankovićeva je, vidno iznervirana, odlučila da progovori o odnosu njihovom van rijalitija.

foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

- Mene niko nije ovako psihički maltretirao... I posle rijalitija si me psihički maltretirala, i kod kuće jednom i u Parizu kad smo bile - bila je besna Sanja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Bonus video

ZADRUGARI PEVALI ŠABANOVE PESME

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.