NADEŽDA O MIKIJEVOM I SUZANINOM POLJUPCU: Nadam se da ovaj put neće imati problem s POTENCIJOM!
Nadežda nije iznenađenja onim što se dogodilo između Mikija i Suzane, Foto: Printscreen Youtube

OGLASILA SE BIVŠA VERENICA

NADEŽDA O MIKIJEVOM I SUZANINOM POLJUPCU: Nadam se da ovaj put neće imati problem s POTENCIJOM!

Pozvali smo Nadeždu Biljić, bivšu verenicu Mikija Đuričića i bivšu učesnicu Zadruge da nam da svoje viđenje novonastale situacije

Objavljeno: 20:19h

Poljubac koji se dogodio sinoć između Suzane Perović i Mikija Đuričića podigao je veliku prašinu u javnosti, naročito s obzirom na to da je pevačica u braku s menadžerom Vladom Perovićem.

Ovim povodom pozvali smo Nadeždu Biljić, bivšu verenicu Mikija Đuričića i bivšu učesnicu Zadruge da nam da svoje viđenje novonastale situacije, naročito s obzirom na to što je bila bliska sa Suzanom tokom svog boravka u rijalitiju:

foto: Printscreen Youtube

- Nije me iznenadilo. Ja znam da između njih dvoje postoje emocije već godinama i znam da je Miki zaljubljen u nju godinama i primetila sam da u ovoj Zadruzi 2 ni Suzana nije ravnodušna, ali nekako sam imala utisak da joj je malo bilo glupo zbog mene. Nema potrebe. Meni je drago zbog njih dvoje. Ja ne znam da li je ona u braku ili je razvedena. To mi jedino nije jasno. Ja nju volim, poštujem, cenim. Neka im je sa srećom, ja sam već i rekla da ja napolju imam nekog do koga mi je stalo. Miki me ne zanima kao muškarac i zaista mu želim sve najbolje. Kako će to sad da utiče na Suzanu, na njen dalji tok takmičenja, na njen brak, to je već njena stvar. Ja im želim sve najbolje i ovo se moglo očekivati između njih dvoje - počela je Nadežda svoje izlaganje za Espreso i potom nastavila:

foto: Printscreen/ Adriamedia TV

- A i njih dvoje jesu jedno za drugo. Šta ću mu ja, klinka od 28 godina, čoveku koji ima 41.

Na kraju, pevačica se osvrnula i na muškost pčelara iz Kupinova, pa je dala duhovit komentar:

- Nadam se da ovaj put neće imati problem s potencijom. Mada ima sreću, pošto je Afrička šljiva generalni sponzor rijalitija, tako da se ne brinem za njega, ali nadam se da neće imati tih problema.

Bonus video

PAO U DEPRESIJU: Danima ne jede ništa, a za sve krivi NJU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.