SUZANA JE MIKIJEVA LJUBAV VEĆ 10 GODINA! Đuričićev BRAT otkrio TAJNU koju su svi krili
Mikijev brat, Foto: Printscreen

zadruga 2

SUZANA JE MIKIJEVA LJUBAV VEĆ 10 GODINA! Đuričićev BRAT otkrio TAJNU koju su svi krili

Za ovo niko nije znao!

Objavljeno:

Trenutno najgledaniji rijaliti u regionu, Zadruga 2 privlači veliku pažnju svih gledalaca zbog svakodnevnih dešavanja koja ne prestaju da intrigiraju javnost.

Kako su pojedine situacije u Beloj kući bile očekivane kako za ukućane tako i za publiku, ipak postoje i oni šokantni i iznenađujući potezi koje nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Tako je u toku noći kao bomba odjeknula vest da je Zadruga postala bogatija za još jednog ljubavnog para i to je zbog poljupca koji se dogodio između Mikija Đuričića i Suzane Perović. S obzirom na to da su oni tvrdili da su u spoljnom svetu dugogodišnji prijatelji te da se u okviru najpopularnijeg rijalitija samo to može očekivati od njih, ovaj potez ih je demantovao.

foto: Printscreen

Kako trenutno postoji sumnja da između njih postoje varnice koje su oni vešto pokušavali da prikriju, mi smo stupili u kontakt sa Mikijevim bratom Nenadom Đuričićem. Na pitanje da li je iznenađen ovom vešću, on je imao kratak odgovor.

foto: Printscreen

- To je njegova ljubav bar jedno deset godina koliko ja znam, tako da me ne čudi što je to uradio - rekao je Nenad.

Da li je Perovićka znala za njegove emocije koje je potajno gajio prema njoj ili je upravo zbog tog saznanja pokušala da iskoristi svojih pet minuta i privuče pažnju gledalaca i šire javnosti, preostaje da saznamo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.