SUZANA I MIKI SE KRIŠOM LJUBILI, A SADA SE OGLASIO I NJEN MUŽ: Ima li pomirenja posle JAVNE PREVARE!
Miki i Suzana, Foto: Printscreen

zadruga 2

SUZANA I MIKI SE KRIŠOM LJUBILI, A SADA SE OGLASIO I NJEN MUŽ: Ima li pomirenja posle JAVNE PREVARE!

Da li će joj muž ovo oprostiti?

Objavljeno: 13:06h

Suzana Perović i Miroslav Miki Đuričić sinoć su šetali velelepnim gradom, a u jednom trenutku desilo se nešto što niko nije očekivao. Naime, oni su se više puta poljubili, a iako se tome nisu nadali, kamere se sve zabeležile. Po svoj prilici oni su želeli da sakriju simpatije koje su se izrodile između njih tokom boravka u ''Zadruzi 2'', a nakon ove Suzanine javne prevare stupili smo u kontakt sa njenim mužem Vladom Perovićem, koji je inače jedan od najboljih menadžera bivše Jugoslavije i bivši muž kraljice narodne muzike Lepe Lukić.

foto: Printscreen

I dok su mnogi nakon ovoga očekivali Vladinu burnu reakciju, on za Pink.rs kaže da se nije potresao zbog Suzaninih poljubaca sa Mikijem jer smatra ''da to nije ništa ozbiljno''.

- Suzana je uvek bila dobra vila i dobar čovek... Miki je ekstra faca i vrhunski kuvar, a i u filmu se glumci ljube, pa to nije ništa ozbiljno. Ja doživljavam rijaliti kao jedan film. Moja Suzi je super - rekao je Suzanin suprug Vlada.

foto: Printscreen

Inače, Suzana i Vlada dugo su u srećnom braku i imaju dvoje dece, Dajanu i Nikolu, koji ne vole da se eksponiraju. Ona se davno povukla sa scene i posvetila porodici, da bi se 2013. godine ponovo pojavila na malom ekranu, u emisiji "Preljubnici".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.