DANAS VODE RIJALITIJE, A NEKAD... Ovako su voditeljke rijaliti programa izgledale na početku svoje karijere! Jednu nikad ne biste prepoznali (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

NEKAD I SAD

DANAS VODE RIJALITIJE, A NEKAD... Ovako su voditeljke rijaliti programa izgledale na početku svoje karijere! Jednu nikad ne biste prepoznali (FOTO) (VIDEO)

Ovako su rijaliti voditlejke izgledale na početku sovje karijere

Objavljeno:

Jedne od prvih voditeljki rijaliti programa kod nas su bile Ana Mihajlovski i Marijana Mićić (Jednostavan život, Veliki brat), a u istom projektu je karijeru počela i Irina Vukotić (bila je udata za rijaliti učesnika Savu Radovića), koja je sada voditeljka Jutarnjeg programa Hepi televizije. Marijanu danas gledamo u okviru Pinkovih zvezdica, a Ana se povukla iz javnog života.

Ana Mihajlovski i Marijana Mićić
Ana Mihajlovski i Marijana Mićić foto: Printscreen Youtube

Dušica Jakovljević je postala prepoznatljiva tek kada je počela da vodi Zadrugu, a ranije je bila deo ekipe koja je realizovala emisiju Sve za ljubav, gde se ona povremeno pojavljivala kao novinar saradnik.

Voditeljka Parova, koju određena publika ovog formata gleda redovno, rijaliti karijeru je počela u Maldivima, na Hepi televiziji.

Bojana Ristivojević
Bojana Ristivojević foto: Printscreen Youtube

Srpska Hali Beri iliti Rada Radenović je ove sezone bila voditeljka Zadruge, a karijeru je počela 90-ih kao model da bi kasnije postala voditeljka popularne emisije Siti klub.

Rada Radenović
Rada Radenović foto: Printscreen Youtube

Bonus video

SEKSI IZDANJE BIVŠE ZADRUGARKE, ZATEGNUTA ZADNJICA U PRVOM PLANU: Luna uživa na odmoru, a nakon OVOG videa postala je OMILJENA među muškom populacijom!

(Espreso.co.rs/ Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.