OPUSTITE SE I OSVEŽITE: Kako da maksimalno uživate u letnjim danima u svom domu?
Foto: Profimedia

fantastični predlozi

OPUSTITE SE I OSVEŽITE: Kako da maksimalno uživate u letnjim danima u svom domu?

Rashladite se i napravite savršen ugođaj kod kuće

Objavljeno:

Vreli letnji dani su uveliko krenuli, a vi još uvek nemate mogućnost da odete na odmor?

Rashladite se i napravite savršen ugođaj kod kuće - opustite se, uživajte i odmorite. Sve što vam je potrebno je nekoliko stvarčica, koje će vam pružiti osećaj pravog odmora i ulepšati ovo leto.

Najmlađi vole igre loptom! Lopte na naduvavanje su idealne za vodu i odlične su za sve generacije. Lopta Spiderman je omiljena mnogim mališanima! Njen prečnik je 50 cm, OVDE je možete poručiti za 599 rsd , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Lopta
Loptafoto: Promo

Skuteri na naduvavanje su odličan izbor za sve mališane! Ovi fantastični dušeci su veoma kvalitetni, namenjeni uzrastu do 6 godina, dimenzija 89 x 46, sa sigurnosinim ventilom a sadrži i uzorke za popravku. Cena skutera je 999 rsd , OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Skuter
Skuter foto: Promo
Skuter
Skuter foto: Promo

Šlauf za decu Rokoko , je osvojio mnoga srca! Ovaj šlauf je namenjen uzrastu do 6 godina, veoma je kvalitetan, originalan i dimenzija je 64 x 64 cm. Njegova cena je samo 700 rsd , OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima

Šlauf
Šlauf foto: Promo

Dušek za plivanje dimenzija 188x71cm je odlično rešenje za uživanje. Dušek jenapravljen od kvalitetnog materijala debljine 0,28mm, sa dupliranim gornjem delom koji vam može služiti kao udoban jastuk. Poseduje dve vazdušne komore sa sigurnosnim ventilima. Dostupan je u četiri vesele letnje boje: roze, plava, žuta i zelena. Njegova cena je 699 rsd , OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Dušek
Dušek foto: Promo

Pružite vašim mališanima potpuni osećaj uživanja i zabave! Bazen za decu je sjajno rešenje i nešto čime će biti oduševljeni! Bazen sadrži sigurnosne ventile, izrađen je od čvrstog pre-testiraogi vinila, a mekani naduvani pod pruža dodatni komfor. Uklapa se u standardne tuš kade, a odličan je i za putovanje – lako se naduvava. Oslobađanje vode iz bazena vrši se jednostavnim odvodnim ventilom, a dimenzija je 86 x 86 x25 cm. Njegova cena je 1999 rsd , OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Bazen
Bazen foto: Promo
Bazen
Bazen foto: Promo

Ono što će celu porodicu oduševiti i pružiti joj zabavu je četvorougani porodičnibazen ! On ima dva trodelna povezana ventila, čvrsti testirani ventil i ima dva jednaka prstena. Ima široke bočne zidove, izdržljivu zakrpu za popravku, a odgovarajući kapacitet vode je 778 litara. Voda se izbacuje iz bazena pomoću ispušnog ventila, lakog za korišćenje! Porodični bazen je dimenzija: 2.62m x 1.75m x 51cm. OVDE ga poručite po ceni od 4499 rsd , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Porodični bazen
Porodični bazen foto: Promo

* Akcijske cene traju do isteka zaliha.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.