VODITELJKA POKUŠALA UŽIVO U PROGRAMU DA NAHRANI PSA: Kad je ušao u kadar, počeo je da RUŠI sve pred sobom! Nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Dailymotion

CIRKUS

VODITELJKA POKUŠALA UŽIVO U PROGRAMU DA NAHRANI PSA: Kad je ušao u kadar, počeo je da RUŠI sve pred sobom! Nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

Labradorka Prva često je pravila nestašluke, prosipala vodu, i zadavala glavobolje Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću

Objavljeno:

Labradorka Prva stekla je ogromnu slavu, čak će uskoro da prevaziđe slavu epanjel bretona Sime iz "Srećnih ljudi".

Međutim, Prva neprestano pravi nestašluke uživo u emisiji, pa je tako sad voditeljki Nataši Miljković skočila na sto dok je spremala smuti za gosta i oborila joj kašiku.

Podsetimo, labradorka Prva često je pravila nestašluke, prosipala vodu, i zadavala glavobolje Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću, koji su trenutno na letnjoj pauzi!

Često ume da napravi 'scenu
Često ume da napravi "scenu" uživo u programu foto: Printscreen Dailymotion

Iako nestašna, svojim šarmom Prva sve anulira.

- Još je mala, pa često ume da kamermana vuče za nogavicu ili pretrčava preko kablova u studiju dok se igra sa loptom. Tako da ako primetite da se pomera kadar, znajte da je za to zadužena Prva - kroz osmeh je pričao voditelj, pa dodao:

- Ni sam ne znam koliko mi je dugmadi sa košulja izgrizla i pertli takođe - rekao je jednom prilikom Srđan.

Detaljnije o ovome pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

PRVO LUNA, SAD I KIJA, SLOBI SE NE PIŠE DOBRO: Stjuardesa u zagrljaju nepoznatog muškarca! EVO šta su radili sami u liftu!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.