NAKON DRAME U CRNOJ GORI OGLASIO SE MARKO MARKOVIĆ: Otkrio sve detalje NAPADA, evo kako se sve ZAVRŠILO
MarkMarko Marković o Marković, Foto: Petar Aleksić

OVO JE NJEGOVA STRANA PRIČE

NAKON DRAME U CRNOJ GORI OGLASIO SE MARKO MARKOVIĆ: Otkrio sve detalje NAPADA, evo kako se sve ZAVRŠILO

Sve se dogodilo posle jedne žurke

Objavljeno:

Bivši Zadrugar i maneken Marko Marković napadnut je u Crnoj Gori od strane nepoznatih momaka, koji su na kraju ustanovili da su ga pomešali sa nekim.

Ovo je potvrdio i sam Marko, koji je opisao neprijatnu situaciju.

- Nisam hteo o tome da pričam, ali kada se već saznalo...Vraćao sam se iz noćnog kluba gde sam bio na žurki i tada je neki dečko, zaista ne znam ko je, počeo da dobacuje i da me provocira. Prozivke sam u prvi mah "progutao", ali je počeo da preteruje i da psuje. Nakon toga, on je krenuo ka meni, sreća pa sam video da ide ka meni, da mogu da odreagujem. On mi je prišao i ponovo me je uvredio - objasnio je Marković pa dodao:

Oglasio se Marko Marković
Oglasio se Marko Marković foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Onda je samo odjednom počeo da se izvinjava uz objašnjenje da me je pomešao s nekim. Eto vidite, sve se na kraju i lepo završilo - poručio je Marko Marković za Pink.

Podsetimo, prvo se oglasila njegova poznanica, te rekla da joj nije bilo jasno zašto bi Marko nekome bio meta jer ga svi znaju kao mirnog i povučenog dečka.

Marko Marković o napadu
Marko Marković o napadufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Marka inače poznajemo baš onako kako se predstavio i u "Zadruzi", veoma je fin, kulturan i čestit mladić, pa mi je zato bilo i čudno zašto bi ga neko napao. Prošle nedelje, kada sam se i ja vraćala iz kluba, Marko je išao iza mene. Nije bilo mnogo ljudi, ali ja nisam bila sama. On je dečko išao svojim putem, ja svojim, ali sam samo odjednom čula kako neko viče i psuje pominjući ga. On im je ljubazno rekao da se sklone i ostave ga na miru, te je čak i na par uvreda ostao imun. E valjda kada su shvatili da ih kulira, onda su mu prišli. Kada su došli do njega, pokušali su da ga napadnu, ali ih je Marko odgurnuo. Ono što me je ostavilo bez teksta je to da su ti momci shvatili da su ga pomešali s nekim i onda su se izvinili i nastavili svojim putem - rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.