ŠA UHVATIO MIONU KAKO GLEDA KA STANISLAVU: Odmah nastao HAOS, evo kako je ona POKUŠALA DA SE OPRAVDA
Nenad Aleksić Ša, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

SVI U NEVERICI

ŠA UHVATIO MIONU KAKO GLEDA KA STANISLAVU: Odmah nastao HAOS, evo kako je ona POKUŠALA DA SE OPRAVDA

Pukla bruka na imanju u Šimanovcima

Objavljeno: 19:27h

Učesnici "Elite" su se probudili, pa odlučili da iskoriste sunčano vreme i ovaj lep dan, te su odmarali u dvorištu.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su ćaskali sa Marijom Malivuk, kada je Ša primetio da Miona gleda u pravcu izolacije, gde boravi sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom.

Odmah joj je to zamerio, pa je upitao gde gleda, što je nju u trenutku razbesnelo. Reper je, po mišljenju mnogih, bolesno ljubomoran i svakodnevno izmišlja nova pravila za Jovanovićevu.

Ša napao Mionu zbog Stanislava
Ša napao Mionu zbog Stanislavafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Miona ne sme ni slučajno pogledati bivšeg dečka, ne sme ni pomisliti na njega, a ni pričati, pa Ša prati svaki njen pogled i korak, kako mu ne bi promakla neka njena greška.

Ovaj snimak je već postao viralan, a korisnici društvenih mreža su počeli da žale Mionu, jer joj je totalno uskraćena sloboda. Mnogi su se zapitali zašto Jovanovićeva sve to toleriše i zašto jednom ne preseče toksičnu vezu sa Ša.

- Ljudi su počeli da joj veruju šta priča i ona juče pred novinarima ublažava sve samo što mu se nije izvinila, to stvara sumnju u nju. Tako da te priče, okej to će trajati do kraja rijalitija, ona je nejasna u svemu i zato su u svakoj emisiji oni. Ajde da pošaljemo bolju sliku pa makar zbog njenih roditelja. Ja ovu devojku volim, uvek ću je voleti i braniću je i kad je kriva i kada nije. Može da mi veruje 100 posto, lepa, pametna, histerična, nervozna ujutru, moralna u moru nemoralnih ovde. Verujem joj sve samo ne u odnosu sa bivšim dečkom. Ja ostavljam svoju najlepšu polovinu šaljem Stanislava - rekao je Ša tokom nominacija.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.