DRUGARICA UROŠA STANIĆA SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Otkrila VELIKU TAJNU sa PREGLEDA, pa žestoko UDARILA na Aneli
Uroš Stanić, Foto: Petar Aleksić

brutalna

DRUGARICA UROŠA STANIĆA SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Otkrila VELIKU TAJNU sa PREGLEDA, pa žestoko UDARILA na Aneli

Bivša rijaliti učesnica i najbolja drugarica Uroša Stanića, Sandra Todić oglasila se za Espreso, te nam prokomentarisala mnoge aktuelne teme.

Objavljeno: 18:01h

Učesnik "Elite" Uroš Stanić pokušao je nedavno da pobegne iz rijalitija, nakon svađe sa Aneli Ahmić i Markom Janjuševićem, ali su ga oni u poslednjem trenutku odvratili od te ideje.

Ekipa portala Espreso pozvala je Uroševu najbolju drugaricu i bivšu rijaliti učesnicu Sandru Todić kako bi nam prokomentarisala njegovo učešće, ali i mnoge aktuelne teme.

Na samom početu nas je zanimalo kako se njoj sviđa Uroševo učešće u rijalitiju, kao i da li je on isti unuta kao i napolju.

Sandra Todić za Espreso u Uroševom učešću
Sandra Todić za Espreso u Uroševom učešćufoto: Privatna arhiva

- Iskreno na početku mi se nije svidelo zato što sam čula da je na pregledu poljubio Lepog Miću u usta i onda kada je ušao unutra nastavio je da se povezuje nekako sa njim i da pravi priču, a rekla sam mu da to ne radi, zbog toga što smo Mića i ja u baš dobrim odnosima, zna se i sa mojom porodicom, ali nema veze podržavam ga neka tera do kraja ima moju podršku, a ta moja podrška njemu jako znači zato što me mnogo voli i poštuje - rekla nam je Sandra, a onda nam otkrila kako gleda na njegovo prijateljstvo sa Aneli i Janjušem:

- Pa ovako, što se tiče te priče sviđa mi se do neke granice dok ne preteraju, kad preteraju dođe mi da razbijem televizor i da uđem kroz TV odmah tamo da im je*em mater. Što se tiče Aneli odvratna mi je, pravi priču neku koja će da traje jos mesec dana i posle toga će ostati sama kao list na vetru, jedva čekam da vidim šta će tad da uradi. Kad čujem njen glas povraća mi se, a tek kad je vidim…tek mi tad nije dobro. Izdržaće Ukica sve, teško mu je ali verujem u njega i znam da ce da dogura do kraja. Do pobede!

Uroševa najbolja drugarica žestoko udarila na Aneli
Uroševa najbolja drugarica žestoko udarila na Anelifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kada je reč o drugim učesnica Elite, Sandra nije želea da ih komentariše ali nam je otkrila da se po njoj najbolje snašao upravo Uroš.

- Ne želim da komentarišem ostale učesnike, ne pratim ih iskreno niti me zanimaju, ispratim samo Uroša i po meni se on najbolje snašao s’obzirom da mu je prvi rijaliti.

Jednom prilikom se u medijima pojavila informacija da su se Uroš i Milena Kačavenda družili napolju, te da ju je on ucenjivao nekim privatim stvarima koje je uzeo iz njenog stana, a Sandra nam je otkrila da li je to istina.

Sandra Todić otkrila li su se Uroš i Milena viđali napolju
Sandra Todić otkrila li su se Uroš i Milena viđali napoljufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nije istina, nisu se viđali napolju. Ne bih da komentarisem Milenu, imam poštovanje što se tiče nje zbog nekih privatnih stvari. Sve najbolje joj želim, to je sve što imam da kazem.

Za sam kraj Sandra nam je otkrila da li će i ona ući u Elitu, kao i šta bi mogli da očeujemo od nje kao i da li će se njeno i Uroševo prijateljstvo nastaviti u rijaltiju.

Sandra Todić otkrila da li ulazi u Elitu
Sandra Todić otkrila da li ulazi u Elitufoto: Privatna arhiva

- Ne želim da otkrivam da li ulazim u Elitu, videćemo sve uskoro. Ako uđem prema Urošu ću se ponašati kao sto sam se ponašala i dok nije ušao unutra, podržavam ga u potpunosti to je on, takav je kakav je neka ide do cilja to je i zacrtao i svestan je svega. Volela bih samo da se drži sam da otkači sve idiote oko sebe koji prave priču preko njega - završila je Sandra za Espreso.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.