"ANA I ZVEZDAN SU DVA ŽIVOTNA LUZERA" Vesna Rivas OPLELA po LJUBAVNOM TRUOGLU, nakon ovih REČI ništa neće biti ISTO
Vesna Rivas, Foto: Kurir tv printscreen

iskrena

"ANA I ZVEZDAN SU DVA ŽIVOTNA LUZERA" Vesna Rivas OPLELA po LJUBAVNOM TRUOGLU, nakon ovih REČI ništa neće biti ISTO

Mama igre analizirala kontroverzni par.

Objavljeno:

Vesna Rivas ima dugogodišnje iskustvo u rijalitijima i zbog toga još u "Parovima" dobila nadimak Mama Igre.

Pevačica, astrolog i rijaliti zvezda za Espreso je analizirala trojku koja je najviše šokirala gledaoce rijalitija "Zadruga" - Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić.

– Zvezdan Slavnić zakasnio u svemu, a Ana, nju kada vidim imam sliku žene koja je bila spremna da plati svoje učešće samo da bude tu uz njega. Oboje u paketu - dva velika životna luzera. On, koji je celog veka radi kao ovcu na foru zaluđivanja, laži i zastrašivanja. I njegov sigurni jatak. A na mu se za to i nudi bez da on i traži. Deca se zaklela, on nikad više? Ali kako psihići da se reše jedno drugog? Teško! Gde li će zapaliti posle "Zadruge"? Ko će ih izdržavati? Ana će se i snaći, ali psiho će je ščepati za gušu: "Ušla si da me uništiš, sada me spavašaj!" Užas što smo gledali i ovaj profil ljudi jer evidentno da su ovi glumci izazvali emotivnu i agresivnu eksploziju kod sličnih psihića napolju - rekla je Vesna za Espreso i potom se osvrnula i na to u kakvom stanju će biti Anđela kada izađe iz rijalitija.

Vesna Rivas o Zvezdanu, Ani i Anđeli
Vesna Rivas o Zvezdanu, Ani i Anđelifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

– Psihički je Zvezdan razbio Anđelu. Koji je to energetski vampir kada je jednu mladu devojku oslabio psihički i pomera je kao vudu lutkicu. Ja sam u šoku šta od nje napravi. Lično sam je podržavala, ali sada je već jako žalim i zbog nje jedva čekam finale i kraj. Anđela mora dok doktora, prvenstveno kod psihijatra i psihologa, a tek posle, u neki ženski manastir, na dva-tri meseca duhovnog pročišćavanja bez dodira sa spoljnim svetom, da se vrati na fabričko podešavanje i izbriše rijaliti iz memorijskih ploča. Može oba to i uspeće zato što je divna i čista duša. I ovog vampira Zvezdana da ne vidi ni na slici - rekla je Vesna za naš portal.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.