PORODICA ĐORĐA BALAŠEVIĆA JE OVU TAJNU ČUVALA DVE GODINE: Sada je sve OTKRIVENO, ovo je NJEGOVA POSLEDNJA ŽELJA
Đorđe Balašević, Foto: Dragan Kadić

SVI DETALJI

PORODICA ĐORĐA BALAŠEVIĆA JE OVU TAJNU ČUVALA DVE GODINE: Sada je sve OTKRIVENO, ovo je NJEGOVA POSLEDNJA ŽELJA

Beba je obrazložila zbog čega se porodica Balašević suprotstavlja radu tribute bendova, koji bi izvodili numere Đoleta Balaševića.

Objavljeno:

Ćerka novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, Beba Balašević, dve godine posle očeve smrti smogla je snage i progovorila o do sada nepoznatim detaljima vezanim za ovu vojvođansku porodicu.

On je pričala i sa kakvim se iscrpljujućim napadima suočava porodica Balašević, od kada je izgubila Đoleta, poneke zanimljivosti o majci Olji, ali ono što je posebno iznenadilo - dve i po godine od smrti svog oca, Beba Balašević otkrila očevu poslednju želju.

Beba je obrazložila zbog čega se porodica Balašević suprotstavlja radu tribute bendova, koji bi izvodili numere Đoleta Balaševića.

Beba Balašević otkrila poslednju želju svog oca
Beba Balašević otkrila poslednju želju svog ocafoto: Facebook / Beba Balašević

- On je to zvao karaoke memorijal. To je bio njegov izraz i rekao je: ne podnosim ovo da vidim! Bilo je situacija kad su neki ljudi s estrade odlazili pa su se pravili ti tradicionalni, jednom izvođeni godišnji koncerti u njegovu čast, a on je govorio: jel' to opet neki karaoke memorijal? Užasavao se toga, i rekao je sledeću rečenicu: "Samo ovo nikada nemojte dozvoliti".

Đorđe Balašević poslednja želja
Đorđe Balašević poslednja željafoto: Dragana Udovičić

Iako se zbog borbe za autorska prava i odluke da se stane na put tribute sastavima koji bi nosili Đoletovo ime, porodica našla na oštrom udaru fanova, Beba je otkrila da je to bila želja autora, baš onoga koga ti fanovi poštuju, pa bi bilo poželjno da se u skladu sa tim ispoštuje i njegova poslednja odluka o tome.

'Mi ništa ne zabranjujemo, samo to ne podržavamo, iz prostog razloga, jer ni on to nije podržavao. ' rekla je Beba
"Mi ništa ne zabranjujemo, samo to ne podržavamo, iz prostog razloga, jer ni on to nije podržavao. " rekla je Bebafoto: Damir Dervišagić

- Mi ništa ne zabranjujemo, samo to ne podržavamo, iz prostog razloga, jer ni on to nije podržavao. Oni koji misle da će se njegova poezija i njegova izuzetnost zaboraviti, zato što njegove pesme neće izvoditi neki tribute bendovi po kafićima, imaju jako loše mišljenje o njegovom pesništvu, ja nemam. Ja sigurno znam, da više niko nikad uživo ne izvede ni jednu njegovu pesmu, da će njegovo pesništvo nadživeti sve nas - rekla je Beba.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.