OVO NISTE ZNALI O MARIJI KULIĆ! Svi misle da je "DOMAĆICA IZ NIŠA", a istina je DRUGAČIJA, ovo su SVI DETALJI
Marija Kulić, Foto: © ATA Images

KO BI REKAO?

OVO NISTE ZNALI O MARIJI KULIĆ! Svi misle da je "DOMAĆICA IZ NIŠA", a istina je DRUGAČIJA, ovo su SVI DETALJI

Njena biografija šokira

Objavljeno: 14:14h

Marija Kulić je domaćica iz Niša koja je prepoznatljivost stekla učešćem u rijaliti šou programu „Zadruga“. Majka je Miljane Kulić, takođe učesnice rijalitija „Parovi“ i „Zadruga“.

Marija je rođena 28. januara 1975. godine u Nišu. Sa suprugom Sinišom Kulićem ima tri ćerke, Miljanu, Tijanu i Anu. Porodica Kulić živi u Nišu. Domaća javnost je Mariju upoznala tokom učešća njene ćerke Miljane u rijalitiju „Parovi“, koji emituje Televizije „Hepi“ („Happy“). Međutim, 2018. godine Marija se zajedno sa ćerkom i unukom Željkom našla u rijaliti šou programu „Zadruga 2“.

Time je postala ravnopravan takmičar u ovom televizijskom formatu, te stekla vlastitu bazu obožavalaca širom regiona. Nakon devedeset dana je zbog porodičnih problema samoinicijativno napustila rijaliti, da bi se u Belu kuću vratila 130. dana.

Marija Kulić biografija
Marija Kulić biografijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je njena ćerka diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Jovanu Tomić, Marija je samoinicijativno napustila takmičenje. U septembru 2019. godine je postala učesnica treće sezone rijalitija „Zadruga“, a ovog puta je napustila imanje u Šimanovcima nakon skoro 200 dana takmičenja.

Marija je u „Pinkovu“ Belu kuću treći put ušla u septembru 2020. godine, kao jedna od učesnica četvrte sezone „Zadruge“. Marija Kulić je rođena 1975. godine u Nišu. Odrastala je u rodnom gradu sa majkom, jer je otac više vremena provodio u Crnoj Gori. U „Zadruzi“ je otvoreno priznala da je njen pokojni otac bio alkoholičar, ali i čovek koji je govorio pet stranih jezika. Ipak, nikad nije mogao da prihvati činjenicu da je dobio žensko dete.

Istina o Mariji Kulić
Istina o Mariji Kulićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Uprkos tome, Marija kaže da je uvek s nestrpljenjem čekala da se njen otac vrati kući, te da se radovala vremenu koje je sa njime provodila. Uvek je od svoje dece tražio da budu odlični đaci, te je pri svakom susretu prvo morala da mu pokaže đačku knjižicu, pa tek onda da se pozdrave. Kako je jednom prilikom ispričala, mnogo ju je pogodila očeva smrt. Naime, njen otac je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je Marija imala 12 godina. Brigu o njoj i celoj porodici je preuzela njena majka, kojoj se oduvek divila i koju je mnogo poštovala.

Marija se vrlo mlada udala za bivšeg boksera Sinišu Kulića. Prvu ćerku Miljanu dobila je 1993. godine. Nekoliko godina kasnije Marija i Siniša su dobili ćerke Tijanu i Anu. Pošto je Siniša morao mnogo da radi kako bi prehranio porodicu, Marija je vodila brigu o devojčicama. Najvažnije joj je, kaže, bilo da budu dobri đaci i da ih izvede na pravi put. Zbog toga su sve tri tokom osnovne škole bile vukovci, a potom odlične učenice u srednjoj školi. Premda je verovala da će Miljana nakon srednje škole upisati fakultet, to se nije dogodilo. Ona je krenula da izlazi, a potom i da radi u Čačku, te je Marija izgubila nadu da će njena najstarija ćerka da nastavi školovanje.

Marija je diskvalifikovana iz Zadurge
Marija je diskvalifikovana iz Zadurgefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Pojedini mediji su objavili da njena ćerka Tijana trenutno studira na Ekonomskom fakultetu u Nišu, tako da je barem jedna od njih ispunila majčine želje. S obzirom na to da je Miljana popularnost stekla učešćem u rijalitijima, Marija je oduvek bila njena najveća podrška, ali i najoštriji kritičar. Zbog ćerke se sukobljavala sa drugim rijaliti takmičarima, ali i njihovim roditeljima, a sve se to dešavalo pod budnim okom kamera televizija „Hepi“ i „Pink“.

Podsetimo, Marija Kulić prekršila je osnovno pravilo boravka u rijalitiju.

Dogovor je bio da učesnica rijalitija izađe kako bi obavila sve potrebne zdravstvene preglede na jedan dan, što je ona prelšila i samoinicijativno produžila boravak u spoljnjem svetu na sedam dana.

Opšte je poznato da se pravila ugovora i dogovora moraju poštovati i zbog toga, Marija je zvanično diskvalifikovana.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(EspresoBiografije.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.