MARIJA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA! Veliki Šef se HITNO OGLASIO, ovo je NJENA KAZNA
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KARAMBOL

MARIJA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA! Veliki Šef se HITNO OGLASIO, ovo je NJENA KAZNA

Prekršila najstrože pravilo!

Objavljeno:

Marija Kulić prekršila je osnovno pravilo boravka u rijalitiju.

Dogovor je bio da učesnica rijalitija izađe kako bi obavila sve potrebne zdravstvene preglede na jedan dan, što je ona prelšila i samoinicijativno produžila boravak u spoljnjem svetu na sedam dana.

Opšte je poznato da se pravila ugovora i dogovora moraju poštovati i zbog toga, Marija je zvanično diskvalifikovana.

Diskvalifikovana Marija Kulić
Diskvalifikovana Marija Kulićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Marija Kulić nedavno je napustila "Zadrugu 6" kako bi otišla u posetu lekaru, a onda je trebalo da se vrati u rijaliti, međutim, ona se oglasila na svom Instagram profilu i optužila produkciju rijalitija u kojem je boravila godinama sa svojom ćerkom Miljanom i unukom Željkom, da navodno neće da vrate lične stvari detetu, kao i to da joj je rečeno da se u rijaliti ne vraća.

- Dragi narode, naravno da nije lepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lepo kada gospoda sa televizije Pink neće da vrate Željku igračke, dečiju garderobu, obuću i bicikl. Dete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate detetu ono što je njegovo, a dete ceo dan plače zbog baš tih njegovih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate. To su ti što ih svi pljuju, ali verujte s razlogom. Molim i apelujem na sve, a naročito na roditelje, da ni slučajno ne dopuste svojoj deci da odu u onaj logor. Nikom nije donelo dobro. Iživljavanje i zloupotreba posebno psihički nestabilnih osoba. Ako ne ugase ovaj monstruozni projekat, ne varajte se da tamo odete ni na tri dana. Završićemo preko suda vraćanje ličnih stvari i nemilosrdno za mnogo toga prekršenog u onom logoru, a dete će plakati do tada zbog svojih igračkica. Vrlo humano - napisala je Marija Kulić.

Objava Marije Kulić
Objava Marije Kulićfoto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

Ubrzo nakon njene objave, usledio je odgovor sa oficijalnog Instagram profila "Zadruge", u kojem je Mariji saopšteno sledeće:

- Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja ćerka. Dete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu - napisano je u okviru komentara sa "Zadruga" profila, ali je Marija potom obrisala komentare ispod svoje objave, a onda i potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu.

Još uvek nema zvaničnih informacija ispred televizije Pink o tome šta se desilo i da li će se Marija Kulić vratiti u rijaliti.

Komentar ispod objave Marije Kulić
Komentar ispod objave Marije Kulićfoto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

Podsećanja radi, Miljana Kulić, Marijina ćerka, nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone rijalitija jer je samoinicijativno napustila projekat. Prema ugovoru koji je kao i svaki takmičar potpisala prilikom ulaska, od Miljane će produkcija na sudu potraživati 100.000 evra.

Miljana Kulić proslavila se učešćem u rijalitiju "Parovi", a onda je prešla u najpopularniji rijaliti na ovim prostorima, i deo je "Zadruge" od prve sezone. Miljani je produkcija tokom nekoliko godina učešća obezbedila i posebne uslove za njenog sina, koji je nekoliko sezona boravio na imanju u Šimanovcima, kao i za njenu majku Mariju koja je imala privilegiju boravka i spavanja u posebnom apartmanu sa detetom i redovnih izlazaka napolje kada su u pitanju bile njene lekarske kontrole.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.