ĆERKA I BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA OBRATILE SE JAVNOSTI: Jako dirljiva poruka, EVO šta su rekle FOTO
Jovan Memedović, Foto: RTS printscreen

Sve je jasno

ĆERKA I BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA OBRATILE SE JAVNOSTI: Jako dirljiva poruka, EVO šta su rekle FOTO

Ćerka Jovana Memedovića u ovakvom je odnosu sa majkom

Objavljeno:

Pre gotovo decenije, tačnije 2014. godine, javnost je iznenadila vest da se voditelj i autor emisije "Sasvim priridno" razvodi od svoje dugogodišnje supruge Mirjane.

Iako svoju privatnost nekadašnji partneri nikada nisu eksponirali, upućeni tvrde da su bili veoma skladan par, a za njihov brak iz kojeg su na svet došli sin i ćerka Jovana Memedovića, kažu da je svojevremeno mogao poslužiti kao primer.

Ipak, do kraha je došlo u tišini, bez medijske pompe, a supružnici su se razišli u miru i bez grubih reči, prvenstveno zbog dece koja su im oboma prioritet.

Bivša supruga Jovana Memedovića
Bivša supruga Jovana Memedovićafoto: Instagram printscreen/mirjana_memedovic

Pravi razlozi njihovog razvoda otkriveni su relativno skoro, nije to bio nedostatak ljubavi kako su mnogi nagađali već je priroda posla poznatog voditelja i njegovo često odsustvo od kuće učinilo svoje i navodno dovelo do udaljavanja među partnerima.

Uzimajući sve ovo u obzir, nametnulo se pitanje kakav su odnos njihova deca uspostavili sa roditeljima nakon razvoda. Budući da je ćerka Jovana Memedovića u neku ruku povukla na oca, bar kada je neizmerna ljubav prema prirodi u pitanju, jasno je da se njih dvoje odlično razumeju i slažu, pa se i u avanture neretko upuštaju zajedno.

Da je kao i sa ocem, prelepa Maša na sjajnoj relaciji i sa majkom Mirjanom, pokazala nam je upravo bivša Memedovićeva supruga jednom objavom na Instagramu u kojoj reči i emocije nije štedela.

- Radujem se svakog dana što te imam, ali ovaj dan uvek je nekako emotivan i poseban. Ostani drugačija i živi ono što osećaš. Majka voli - čestitala je ona mezimici rođendan uz zajedničku fotografiju.Pored toga što je svima stavila do znanja da sa ćerkom neguje odnos prepun ljubavi, mnogima je za oko zapalo da majka i ćerka deluju poput drugarica, pa su čak i stajlinge uskladile i oduševile javnost.

Bonus video:

00:04

JOVAN MEMEDOVIĆ PORODICU KRIJE KO ZMIJA NOGE: Upoznajte ćerku Mašu koja je sva NEOBIČNA, a evo u čemu uživa! SVA NA OCA

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.