MOKA SLAVNIĆ POTVRDIO ULAZAK U ZADRUGU: Slavnić svojim ulaskom menja tok rijalitija, ovo su DETALJI
Moka Slavnić, Foto: prentscreen/youtube/ Goli Zivot TV Happy

otkrio

MOKA SLAVNIĆ POTVRDIO ULAZAK U ZADRUGU: Slavnić svojim ulaskom menja tok rijalitija, ovo su DETALJI

Legendarni košarkaški stručnjak Zoran Moka Slavnić već mesecima gleda sina Zvezdana Slavnića u rijalitiju "Zadruga 6", a sada je odlučio da mu se pridruži!

Objavljeno: 13:45h

Zvezdan Slavnić je u žiži interesovanja javnosti otkada je prevario svoju bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa frizerkom Anđelom Đuričić, a kada je i Ana poslala učesnik rijalitija za Zvezdana je počeo pravi pakao.

Naime, Slavnić i Ćurčićeva imaju svakodnevne svađe i rasprave u kojima su do sada izneli gomilu "prljavog veša". Ana je, između ostalog, rekla da ju je Zvezdan tokom braka psihofizički maltretirao, a Moka je sve ove scene gledao na televiziji, bez mogućnosti da stane uz sina.

Bilo je dosta priče o Mokinom ulasku u rijaliti, koji će se, prema njegovim rečima, dogoditi sutra.

Slavnić i Ćurčićeva imaju svakodnevne svađe i rasprave u kojima su do sada izneli gomilu 'prljavog veša'
Slavnić i Ćurčićeva imaju svakodnevne svađe i rasprave u kojima su do sada izneli gomilu "prljavog veša"foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Naime, reporter Informera je danas sreo starijeg Slavnića kod Ineksa, a legendarni sportista bio je vidno raspoložen. Kada je primetio da želimo da ga fotografiše podigao je tri prsta, a na pitanje kada ulazi u "Zadrugu 6", kratko je odgovorio.

Legendarni košarkaški stručnjak Zoran Moka Slavnić već mesecima gleda sina Zvezdana Slavnića u rijalitiju 'Zadruga 6', a sada je odlučio da mu se pridruži!
Legendarni košarkaški stručnjak Zoran Moka Slavnić već mesecima gleda sina Zvezdana Slavnića u rijalitiju "Zadruga 6", a sada je odlučio da mu se pridruži!foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Sutra ulazim u rijaliti!

Moka nije želeo da iznosi detalje ulaska i odgovara na pitanja reporteru, već mu je samo poručio "Aj lav ju" (Volim vas) i odšetao niz ulicu.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.