NAKON DVE GODINE LJUBAVI PONOVO SAMA: Pevačica želela BRAK i DECU, a onda se desio KRAH
Pevačica, Foto: prentscreen/instagram/ladygaga

kraj

NAKON DVE GODINE LJUBAVI PONOVO SAMA: Pevačica želela BRAK i DECU, a onda se desio KRAH

Ostali su u dobrim odnosima.

Objavljeno:

Lejdi Gaga stavila je tačku na još jednu vezu i sada je ponovo sama.

Naime, ona je ostavila dečka Majkla Polanskog posle dve godine, a sve se desilo još pre nekoliko meseci, što objašnjava zašto nisu viđeni zajedno od prošle godine.

Kako je preneo "RadarOnline", par nije imao iste poglede na brak i decu, pa je samo bio logičan kraj romanse jer nisu mogli dalje. Ipak, ostali su u prijateljakom odnosu, rekao je izvor.

Za Gagu se još odavno zna da je priželjkivala da postane majka, što je i istakla 2020. godine. Međutim, Polanski jednostavno nije bio spreman za krupnu odluku o osnivanju porodice i ono šta to nosi prethodno, te nije zaprosio pevačicu, istakao je izvor dodajući da je njihova veza tako naišla na zid.

Da nema sreće u ljubavi, govori to da je dve prethodne ljubavi završila nakon veridbi, jednu sa glumačkom zvezdom Tejlorom Kinijem, a drugu sa agentom za talente Kristijanom Karinom.

Ipak, nije odustala od pravog muškarca, pa je izvor dodao da je glumačka i pevačka zvezda "pravi romantičar, koji nosi srce na rukavu".

- Ona je bila na nekoliko sastanaka tu i tamo otkako se rastala od Majkla i spremna je da bude u dugoj vezi ako se pojavi pravi muškarac - zaključuje izvor.

Ipak, u jednom od poslednjih intervjua ona je poručila da je "sasvim u redu biti sam".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.