POZNATO STANJE MILJANE KULIĆ! Nikako ne mogu da SPUSTE TEMPERATURU, evo šta se DEŠAVA JOŠ
Foto: Stefan Kojić, Printscreen

HIT NA INTERNETU

POZNATO STANJE MILJANE KULIĆ! Nikako ne mogu da SPUSTE TEMPERATURU, evo šta se DEŠAVA JOŠ

Miljana je bolje, ali lekari nikako ne mogu da joj spuste visoku temperaturu, koju je dobila nakon korišćenja antibiotika.

Objavljeno: 19:44h

Miljana Kulić i dalje se nalazi u bolnici nakon što je posle operacije želuca, koju je imala u Turskoj, došlo do komplikacija.

Kulićeva ne krije da želi da uđe u "Zadrugu 6" koja počinje 9. septembra, a kako se sada navodi, ona je potpisala ugovor za novu sezonu, prenosi Srbija Danas.

Kako se prenosi, Miljana je bolje, ali lekari nikako ne mogu da joj spuste visoku temperaturu, koju je dobila nakon korišćenja antibiotika.

- Miljana je bolje, ima temperaturu, zato je još u bolnici, od antibiotika je dobila neku gljivicu. Što se tromboze tiče, stanje joj se poboljšava - rekao je izvor blizak porodici Kulić za gorepomenuti portal.

- Za Zadrugu se ne zna tačan dan ulaska, jer mora da se oporavi i da sve ovo prođe, ali je ugovor potpisan za Zadrugu 6 - zaključio je izvor za pomenuti portal.

1 / 5 Foto: Rina, Damir Dervišagić

U novu sezonu Pinkovog rijalitija ulazi i Nišlija Danijel Denić, koji je istakao da nije Miljanin bivši dečko, kao i da ne poznaje Kuliće.

- Nisam bivši dečko Miljane Kulić, imam suprugu. Ne poznajem porodicu Kulić i nemamo nikakve veze - rekao je Danijel za Informer.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.