PIKANETRIJE IZ LJUBAVI SA GOCOM TRŽAN! Imali su se*s na JAVNOM MESTU, Ivan je NAVATAVAO sa drugim muškarcima!
Foto: Dragan Kadić

auuuu

PIKANETRIJE IZ LJUBAVI SA GOCOM TRŽAN! Imali su se*s na JAVNOM MESTU, Ivan je NAVATAVAO sa drugim muškarcima!

"Nisam ni sanjao da ću uspeti da je smuvam, a kamoli da se oženim njom"

Objavljeno: 11:08h

Ivan Marinković će zauvek ostati upamćen kao bivši muž Goce Tržan, iako već godinama pokušava da se otarasi tog epiteta i uporno se predstavlja kao “tata rijalitija”. Ivan je, naime, nakon razvoda od pevačice 2011. godine započeo rijaliti karijeru, a posle “Farme” i “Parova” nedavno je ušao i u “Zadrugu” Pred ulazak u Pinkov rijaliti Marinković je u velikoj životnoj ispovesti za Hit rešio da prvi put, posle 11 godina od razvoda, ispriča sve tajne braka koji ga je obeležio za ceo život.

– Iskreno, bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam! Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću u Beogradu 2005. godine, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja! Goca je jednog dana došla tu i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj moj broj telefona – počinje priču Marinković za Hit i dodaje da nije verovao da će uspeti da zavede pop zvezdu:

– Nisam ni sanjao da ću uspeti da je smuvam, a kamoli da se oženim njom. Prvi se*s nam je bio u Domu sindikata, ali ne bih otkrivao tačno u kom delu dvorane i kako je sve izgledalo…

Posle godinu dana stali su pred oltar.

– Ubrzo posle venčanja, u aprilu 2007. Goca se porodila i dobili smo ćerku Lenu. To su bile godine kada smo se mnogo voleli. Priznajem, imali smo dosta trzavica i padova u braku, ali i mnogo lepih momenata, koje ću pamtiti ceo život.

Međutim, stvari su krenule nizbrdo i njihova ljubav je počela da bledi.

– U jednom momentu počeo sam da se ponašam kao detektiv. Pratio sam je i nahvatao je sa drugim muškarcem na delu! Pokušao sam da pređem preko toga, ali nisam uspeo… Zbog toga smo se i razveli. Zanimljivo je da je ona prva podnela zahtev za razvod iako sam je ja uhvatio u neverstvu. Priznajem da mi nije bilo lako zbog našeg rastanka. Porodice su pokušale da nas pomire, ali bezuspešno.

Ivan je otad u lošim odnosima i sa ćerkom Lenom (15).

– Lenu nisam video četiri godine. Komuniciramo preko poruka, ali ona nema želju da me vidi i ne želim da je opterećujem time. Javi mi se ponekad i pošalje mi poruku. Nedavno mi je pokazala šta je nosila na maloj maturi. Voleo bih da se ponovo zbližimo i češće viđamo – priča Marinković i naglašava da je bivšoj supruzi isplatio svu alimentaciju koju je dugovao:

– Sva dugovanja sam izmirio i sada redovno plaćam svakog meseca. Uskoro treba da mi skinu hipoteku koja je stavljena na moj stan zbog tog duga.

1 / 5 Foto: Youtube

Bonus video:

01:40

GOCA TRŽAN OTKRILA DA LI PUŠTA ĆERKU SAMU NA MORE! Za Kurir TV iskreno progovorila o svemu, najavila i veliki muzički poduhvat

(Espreso/Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.