HITAN APEL MILJANINOG BEBICE: "Molim vas, ko god može, 5 MINUTA ŽIVOT ZNAČE!"
Foto: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

auuuu

HITAN APEL MILJANINOG BEBICE: "Molim vas, ko god može, 5 MINUTA ŽIVOT ZNAČE!"

Učinio dobro delo

Objavljeno: 09:20h

Rijaliti zvezda Miljana Kulić se još uvek oporavlja od operacije, a uz nju su neprestano porodica i partner Nenad Macanović Bebica.

Miljanino stanje osvestilo je Bebicu, pa je učinio nešto veoma humano. Dobrovoljno je dao krv, a onda je pozvao narod da uradi isto jer, kako kažu iz instituta, fali dobrovoljnih davalaca.

- Nekome je uvek potrebno! Molim vas, ko god može neka ode, pet minuta nekome život znače - poručio je Bebica i slikao svoju ruku dok daje krv.

Podsetimo, zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je pod budnim okom lekara Kliničkog centra Srbije koji je još ne puštaju na kućno lečenje zbog straha od mogućih komplikacija, pišu domaći mediji.

U Beogradu se već nekoliko dana nalaze i Kulićkina majka Marija i partner Nenad Macanović Bebica, koja je na bolničko lečenje iz Niša u Beograd dovedena 6. avgusta.

- Informacije da je došlo do pogoršanja Miljaninog stanja nisu tačne. Pacijentkinji su neki parametri koji se tiču tromboze jako bolji nego što su bili. Ona će svakako morati kontinuirano da i dalje prima terapiju, čak i kada bude otpuštena na kućno lečenje. Ipak, usled dugotrajnog primanja jakih antibiotika stvorila se gljivica koja prouzrokuje temperaturu, pa zbog straha da se nešto ne iskomplikuje, kao i da bi se ta temperatura držala pod kontrolom, ona je i dalje u bolnici. Ona je bila toliko životno ugrožena da je i komarac dovoljan da je ujede, pa da se njeno stanje iskomplikuje - ispričao je izvor za "Kurir".

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.