SKIDALA SE GOLA I NOSILA EKSTRAVAGANTNE KOSTIME: Mreže se USIJALE zbog OBUČENE JK, IZDANJE KAKVO SRBIJA NE PAMTI!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar/miloshp

ko bi rekao?

SKIDALA SE GOLA I NOSILA EKSTRAVAGANTNE KOSTIME: Mreže se USIJALE zbog OBUČENE JK, IZDANJE KAKVO SRBIJA NE PAMTI!

Dogodilo se čudo!

Objavljeno: 11:53h

Jelena Karleuša pokrenula lavinu reakcija kada je objavila stajling koji je odabrala za proslavu rođendana svojih ćerki.

Jelena Karleuša trenutno boravi u Beču sa ćerkama Atinom i Nikom Tošić gde su proslavile njihov 14. i 13. rođendan, a pevačica im je tim povodom priredila glamurozno veče u jednom elitnom restoranu.

Kako se nedano na svadbi ćerke Mire Škorić našla na meti kritka zbog stajlinga, mnogi su jedva čekali da vide šta će odabrati za ovu posebnu priliku. Ovoga puta Jelena je oduševila sve!

Bela, dugačka haljina na ivicama je imala perje, jedno rame je bilo golo, a njeni atributi su se diskretno ocrtvali. Karleušina haljina košta oko 1.000 evra, a svetlu boju je "razbila" zlatnim sandalama koje koštaju 795 evra, kao i zlatnom torbicom koja je oko 250 evra.

Svojim stajlingom je Jelena mnoge podsetila na grčke boginje, te su takvi komentari bili ispod objave. Ipak, najveća "polemika" povela se oko toga da pevačica, kako su pisali njeni pratioci, "mnogo lepše izgleda kada se obuče".

"Boginjo", "Savršeno ti stoji", "Ženo, predivna si", "Prava si dama", "Mnogo lepše nego kad si razgolićena", "Najbolje izdanje do sada", "Je l' samo meni ovoliko prelepa kad se obuče?" samo su neke od poruka koje je Karleuša dobila ispod fotografija.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Bonus video:

01:00

Jelena Karleuša zapalila Leskovac na Roštiljijadi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.