ESPRESO SAZNAJE HONORAR TAKIJA MARINKOVIĆA ZA ZADRUGU 6: Frapiraćete se kada čujete, VEĆI od mnogih RIJALITI IMENA!
Foto: Aleksandra Čolić

zadruga 6

ESPRESO SAZNAJE HONORAR TAKIJA MARINKOVIĆA ZA ZADRUGU 6: Frapiraćete se kada čujete, VEĆI od mnogih RIJALITI IMENA!

Nova sezona najgledanijeg rijalitija na Balkanu doneće mnoga dešavanja u životima učesnika.

Objavljeno: 14:15h

Useljenje na najčuvenije imanje u Šimanovcima Zadrugu približava se za koji dan. Novi - stari takmičari ispuniće Belu kuću do poslednjeg mesta a kako se spekuliše mnoga jaka rijaliti imena okušaće opet svoju sreću u ovoj sezoni.

Ono što smo do sada imali prilike da vidimo, trebalo bi da se u petak 9.septembra useli 53 takmičara ali se kao i svake godine poslastice i neka imena čuvaju za kraj i ne plasiraju u javnost kako bi bilo iznenađenje.

Kontroverzna Maja Marinković će opet biti deo rijaliti šou programa a kako je najavljeno sada bi trebalo da joj se pridruži i otac Taki Marinković koji je enormnu popularnost stekao preko ćerke kao roditelj koji je uvek bi tu da joj pruži podršku za postupke ali i izkritikuje.

Sa namerom ili ne Taki je pokupio simpatije gledalaca i medija pa će se tako naći rame uz rame sa ćerkom u borbi za glavnu nagradu.

On je bio na pregovorima na Pinku i do sada nije otkrivao da li se i šta dogovorio sa čelnicima ove medijske kuće.

Tragom neki informacija do kojih smo došli o honoraru od 4000 evra na nedeljnom nivou koji je Taki tražio za ulazak u Zadrugu 6, pozvali smo poznatog oca i pitali da li je to istina i hoćemo li ga gledati ove sezone.

- Tražio sam 4.000 evra na mesečnom, ne na nedeljnom nivou. Možda me gledate u petak od 21h na Pinku, nisam još ništa definitivno odlučio. Ako ne sada upašću tamo za Novu godinu al Maja će ući sada - rekao nam je Taki Marinković.

1 / 6 Foto: Aleksandra Čolić

Bonus video:

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso/A.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.