MILICA DABOVIĆ, DALILA, ALEKSANDRA SUBOTIĆ... Otkriven SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 6, jedno ime NAJVIŠE ŠOKIRA!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

BIĆE ŠOU

MILICA DABOVIĆ, DALILA, ALEKSANDRA SUBOTIĆ... Otkriven SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 6, jedno ime NAJVIŠE ŠOKIRA!

Prošlo je dva meseca od finala pete sezone i pobede Dejana Dragojevića, a već u drugoj nedelji septembra, gledaćemo nova lica i nove izazove

Objavljeno:

Odavno je poznato da se priprema šesta sezona rijalitija "Zadruga", a sada je poznat i datum početka i imena koja će se naći na malim ekranima.

Emitovanje kreće za dve nedelje, odnosno 9. septembra u 21 čas, potvrdili su sa "Pink" televizije. Iako još uvek nisu poznati svi takmičari najgledanijeg rijaliti programa, za mnoge stare učesnike se uveliko spekuliše.

Prošlo je dva meseca od finala pete sezone i pobede Dejana Dragojevića, a već u drugoj nedelji septembra, gledaćemo nova lica i nove izazove. Jedan od poznatih novih lica je košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo.

1 / 6 Foto: Instagram

Kako prenose domaći mediji i Milica Dabović će biti deo ekipe „Zadruge 6“, koja je ove godine bila u takmičenju "Survivor", ali bivša košarkašica nije potvrdila navode.

– Rešio sam, ulaziću u „Zadrugu“ sve dok budem zdrav i vitalan – izjavio je nedavno Lepi Mića, a velike su šanse da će mu društvo praviti pevačica Zorica Marković, koja je propustila prethodnu sezonu.

– Obožavam rijaliti i televiziju Pink, s kojom godinama sarađujem. Rekli su mi: „Radi šta hoćeš! Da li ćeš da se brukaš ili ne, tvoja je stvar.“ Uvek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazaću ko je mama rijalitija – rekla je Zorica.

U "Zadrugu" će navodno ući i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, koji su zbog problematičnog ponašanja diskvalifikovani iz prethodne sezone.

1 / 5 Foto: Instagram

Među zadrugarima i ovaj put naći će se ponovo i bivši ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car, a kako se još navodi, i Miki Đuričić će se takođe preseliti u Šimanovce.

Nakon što ju je muž Peca Raspopović prevario sa najboljom drugaricom Majom Marinković, Aleksandra Subotić bila je idealan izbor za novu sezonu rijalitija, a kako navode mediji, sa njom će ući i njen otac Karađorđe.

Iznenađenje su i Kristijan Golubović i Kristina Spalević, koji čekaju sina. Kristina je u petom mesecu trudnoće, a spekuliše se da će prinovu dočekati u Šimanovcima, a reklo bi se da njegovo ime najviše šokira.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.