OVU FOTKU LIDIJE VUKIĆEVIĆ NIKADA NISTE VIDELI: Svi gledaju u ONO ŠTO DRŽI U RUCI i ne mogu da veruju!
Foto: Aleksandra Jovanovic Cile

stara vremena

OVU FOTKU LIDIJE VUKIĆEVIĆ NIKADA NISTE VIDELI: Svi gledaju u ONO ŠTO DRŽI U RUCI i ne mogu da veruju!

Anastasija "gori" na plaži, neverovatno koliko sve više liči na Cecu

Objavljeno: 20:31h

Glumica Lidija Vukićević, kako mnogi kažu, žena vanvremenske lepote i neko za koga je vreme odavno stalo, ni posle toliko godina ne prestaje da oduzima dah.

Specifičnog izgleda, loknaste kose i dugih nogu, bila je mjiljenica kako muškom dela publike, tako i ženske populacije, koja je ovu glumicu obožavala. Pored profesionalnog uspeha, kako sama kaže, najveći trofej predstavljaju njena dva sina sa kojima se uvek rado ponosi i spominje.

1 / 8 Foto: instagram/printscreen

Lidija je nedavno otkrila tajnu svog mladolikog izgleda i zaustavljanja vremena kada je njen izgled i duh u pitanju.

- Ja sam dete u duši i to sam davno naučila da negujem kod sebe. Većina me pita i za izgled i za moju vedrinu u 'ovim godinama', iako mi to nije preterano važno. Uvek kažem da to nije pitanje godina, to nema nikakve veze sa tim, već sa unutrašnjom energijom i habitusom. Često volim da kažem 'Koliko bismo bili stari, kada bi znali koliko imamo godina?' i to je donekle moj odgovor na sve.

Anastasija "gori" na plaži, neverovatno koliko sve više liči na Cecu

- Neko sam, ko je godinama negovao i radio na svom unutrašnjem biću i mislim da je sve ostalo samo konačan rezultat. Sačuvala sam unutrašnji mir i blagostanje, jer čoveku može biti sve u redu, možete sedeti u najlepšoj bajci, a da osećate neki nemir iznutra, a to onda nije dobro. Na vreme sam to shvatila i radila na sebi, pronašla mir, na prvom mestu sama sa sobom - rekla je ona za Pink.

Glumica, iako je napunila 60 godina, izgleda potpuno suprotno od brojeva u ličnoj karti, a fotogradija od pre nekoliko decenija, kada je važila za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije, svedoči o tome da Lidiju "zub vremena" još nije dotakao.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.