JAVIO SE ŽENSKI GLAS I IZGOVORIO! "MOJA ĆERKA JE UMRLA": Marija počela da RONI SUZE u programu UŽIVO,drama na PINKU
Foto: RTV Pink printscreen

tragedija

JAVIO SE ŽENSKI GLAS I IZGOVORIO! "MOJA ĆERKA JE UMRLA": Marija počela da RONI SUZE u programu UŽIVO,drama na PINKU

- Ako hoćete da me poslušate jer je moje dete to uradilo, naši muževi su se poznavali. Moja ćerka je bila prva laparoskopska operacija u Nišu, ona je umrla. Operisala je smanjenje sa prstenom, zatezanje kaišem - objasnila je gledateljka, pa sve šokirala

Objavljeno:

Emisija "Narod pita" je bila vrlo zanimljiva je, a gosti voditeljke Ivane Šopić su Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić. Usledilo je novo telefonsko uključenje zbog kog je nastala prava drama na Pinku.

- Želim da vas pozdravim, a najviše bih da popričam sa Marijom. Moje dete je isto operisalo smanjenje želuca. Da li je bila laparoskopska operacija ili? - pitala je gledateljka.

- Jeste da - odgovorila je Marija.

- Ako hoćete da me poslušate jer je moje dete to uradilo, naši muževi su se poznavali. Moja ćerka je bila prva laparoskopska operacija u Nišu, ona je umrla. Operisala je smanjenje sa prstenom, zatezanje kaišem - objasnila je gledateljka, pa sve šokirala:

"Moja ćerka je umrla", rekla je gledateljka pa napravila muk u emisiji.

-Ne Miljana je imala klasično odstranjivanje, nije imala prstene i balone. Sad može da pojede kao beba. Juče jela kašice - rekla je Marija.

- Kokakolu nikada, prva dva tri meseca mora kašice i to maltene jednu dve kašičice, ako mislite da je sačuvate. Moje dete je i vratilo kilažu. Držali smo fornete trafiku. Znate Bucu i mog muža - rekla je gledateljka.

- Znam tu trafiku kod poslastičare, ali Vas ne mogu da se setim. Šta se desilo pa ste izgubili ćerku? - pitala je Marija.

- Vratila je kilažu, pa je meni za godinu dana umro suprug i ona je dobila moždani udar i umrla. Sve jer je doktori nisu lečili. Ja samo želim da se Miljana izvuče jer znam šta znači ta operacija - objasnila je gledateljka.

- Ja sam se sad slomila. Žena zove da mi da savet, daleko bilo i takve se stvari dešavaju, daj Bože da sve prođe - rekla je Marija koja je ronila suze dok su se gledaoci uključivali.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.